Jobbe i blinde

Jobbe i blinde

Det er noen ganger jeg skulle ønske jeg var 20 år yngre, eller hadde like god lysfølsomhet som kameraet. Skarpsynet er jo greit nok, men jø&fyse! så mye lys jeg trenger for å klare å sy sammen plommejakka!  Det blir liksom ikke nok.  Dermed skjer det helst i blinde, og jeg håper det blir bra nok til at jeg føler jeg kan vise meg for folk i i den.  Jaja, da har jeg klaget og bært meg litt, så da får jeg vel bare fortsette, da.  Det ligger forresten veldig mye bra på YouTube om hvordan man monterer strikkeplagg, her har du for eksempel et utvalg:  http://www.youtube.com/watch?v=orMVu4B8GsU

7 kommentarer til «Jobbe i blinde»

  1. Har du forsøkt å ta på deg brillene? 😉 Her i huset sloss vi om alle parene med billigbiller med +1/+1,5. Det holder ikke med godt lys lenger. Brillene må fram når det skal leses eller pusles med noe på nært hold. Forskjellen med og uten er formidabel 🙂

    1. Jada, briller er på, men lyset er for dårlig likevel. Til sånt som dette er det helst dagslys som gjør susen,, men jeg tenker at det er ikke så nøye om jeg ikke treffer 100 % hele tida 😉

  2. Jotakk man har da konstatert at lyset er blitt dårligere og all skrift mindre:) har krøpet til korset og sørget for at det ligger billigbriller stødd over hele huset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *