Dyre vaner

Dyre vaner

Det er slik med særinteresser – eller hobbyer som man også kan kalle det,  at man begynner litt sånn forsiktig med 50 g med noe fra Sandnes eller noe for eksempel, eller en rimelig mainstream duft på tax free,  eller noe sånt. Men så får man kunnskap om hva som finnes der ute, tilgjengelig via internettet!  For noen få dager fant jeg en reklame for Malabrigo garn, og det ble på forespørsel anbefalt av de flittige damer på Hobbyboden. Bestilling og betaling ble besørget, og i dag kom det pakke.

Lekkert, ikke sant?  Og dyrt. Men, må man så må man. Av de to i midten skal det bli varme sokker til å ha på seg ved pc-pulten til min kjære.  Resten vet jeg ikke. Vi får se. Jeg gleder meg i alle fall til å strikke av garnet, og å strikke noe som ikke tar evigheter å få i hop etterpå, slik som jakka…

3 kommentarer til «Dyre vaner»

  1. Sokker? Til et MANNFOLK? Av dyrt og eksklusivt garn i sarte fargesjatteringer? Er du klar over at mannfolk ser kun 12 farger, og du kunne antagelig strikka de sokkene av garn fra Europris og han hadde blitt like fornøyd? Tror du er helt på styr jeg, jente…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *