Voldsomme mengder med pai…

Voldsomme mengder med pai…

Søkenes underlige verden – eller kanskje søkemotorenes – førte i går til et veritabelt stormløp til Hagen på hytta, etter Key lime pie, som jeg skrev om i august i fjor. Når sånt skjer blir jeg alltid sittende og lure på hva som fører til alle søkene. Det får jeg jo aldri vite, men jeg lurer likevel.

Matpostene er forresten populære, med rådyrlår, lammeskank og torsk med salat til, på topp.  Ja, og så kjøttbollene, da!

0 kommentarer til «Voldsomme mengder med pai…»

  1. Tja… etter gårdagens 4-stjerners middag der det ble servert Key lime pai googlet jeg etter oppskriften, og sånn kom JEG fram til siden din ;o)Tipper de andre også fant deg slik. Må se mer på sidene dine senere siden jeg er ganske hage-glad selv.Men jeg er nok mer nybegynner og finner sikkert mange gode tips her:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *