Du må hjelpe meg å velge størrelse

Du må hjelpe meg å velge størrelse

Hvilken hadde du valgt?  Jeg skal ha en helleborus i hver, og så pleier jeg å dytte nedi litt stemor og påskeliljer og litt forskjellig småsnacks i den til høyre sånn når det faller seg slik.  Det er litt ulikt hva som overlever opp i krukkene på nordsida, men helleborus-ene ser ut til å klare seg bra. Ja, og så har jeg visst en småblomstret campanula sammen med helleborusen i den til venstre. 

Ulempen med den store er at det ikke er plass til en lykt og litt fine steiner og sånn ved siden av.  Ulempen med den minste er at det kanskje ikke blir fullt så god plass til å dytte ting og tang nedi der som nå.  Hva  ville du gjort?

Storekrukka Mindrekrukka

0 kommentarer til «Du må hjelpe meg å velge størrelse»

  1. Jeg synes kanskje de store blir litt for store. Med planter i vil det sikkert gi et annet inntrykk, men slik de står nå, ville jeg gått for de små 🙂

  2. Store! Du kan ha småstein overalt andre steder, jeg har masse småstein sjøl og vet hvor mye bøss og rart de samler. Stikk heller en sol-ladet lykt OPPI potta!

  3. Jo mer jeg betrakter bildene jo klarere synes jeg bildet med de store ser ut som «det skal være slik». Så det blir nok de store. Det er min kjære enig i også, og det er ikke uten betydning 😀

  4. Skal jo ikke ha så veldig mye blomster oppi der. Hm … vil det kanskje bli seende litt sånn «hvorfor har de folka tomme krukker stående på trappa, så trist!» ut, lissom? Det er jo ikke noe ålreit.

    Huff, nå må jeg kanskje tenke meg om en gang til. Decisions decisions…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *