Hagerelatert shopping, krim og musikk

Hagerelatert shopping, krim og musikk

Jeg sitter her med en frisk og deilig GT ved min side, headset-et på og lytter til HildeGs  utvalgte YouTube-videoer med Johannespasjonen. Deilig. Yndlingsmusikk, og dertil godt orkester, godt kor og til dels gode solister.

Det har vært en regntung Skjærtorsdag, og vi har tatt det med knusende ro på alle vis. I ettermiddag dro vi en tur til Plantasjen på Sørlandssenteret,  hvor to sett á 3 kvadratiske, svarte glassfiberkrukker ble innkjøpt.  Jeg setter min lit til at disse da være frostsikre, slik at jeg kan ha dem stående på trappa året rundt. I vinter har nemlig sist innkjøpte krukke som skulle være banna bein frostsikker, begynt å slippe store flak, så nå gidder jeg altså ikke mer keramikkrukker. Det blir dyrt i lengden, det også.
Planen er å ha de to største på trammen, og så får vi se med de andre, som er ganske store, de også.

Så ble det en Camellia, da. Det er Turbolotte sin skyld, hun  lokka meg med bilder og omtale av den lekre hun hadde kjøpt. Nå har jeg maken, og den er virkelig underdeilig   😀

Det får bli bilder av min i morra. Nå har jeg lyst på sitrustre også. Sitron, altså. Men, det hadde de ikke på Plantasjen i dag, de hadde bare noen knøttsmå ‘mandarin’-trær, riktignok smekkfulle av frukt og blomster, men det er sitron jeg vil ha. Så det så.

Litt frø fikk jeg også med meg. Et par sorter blomstererter, en blomkarse og kanariblomkarse. Og et par hagehansker. Jeg bruker dem opp fortere enn du får sagt ‘kredittkort’

Alt det nye befinner seg fortsatt i bilen. Bilder i morra.  I ventetida låner jeg et fra nettet (fra www.landscapedesignbymjm.com):

Har sett på Dalgliesh i kveld. Her er det rikelig med folk som kan være morderen. Jeg holder en knapp på han presten som spilte dyrlegen i den serien for mange år siden. Vet ikke hvorfor, og tar sikkert feil, men det er i alle fall veldig mange med hemmeligheter der, –jøje meg.  Han som spiller Dalgliesh gjør det til min fulle tilfredshet. Jeg var litt nervøs der, må jeg innrømme.

0 kommentarer til «Hagerelatert shopping, krim og musikk»

  1. For ikke å snakke om hvor tunge de er å flytte på disse krukkene av keramikk.
    Jeg var spent på Daglish i kveld jeg også, men ble meget godt fornøyd med han som har rollen nå. Og så fikk vi da en times reportasje fra Chelsea Flower Show først. En bra TV-kveld:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *