SSSSSSSSSnø (og superdeilig salat)

SSSSSSSSSnø (og superdeilig salat)

Veldig originalt – I know …, særlig slik som jeg hermer TurboLottes overskrift.  Det er altså S i dag, i Petunias ABC i ord og bilder. Jeg henger meg på sånn en sjelden gang.

ABC i bilder

Jeg sitter på kjøkkenet og jobber hjemmekontor i dag, ser ut vinduet på den forbistra snøen som bygger seg opp til nye driver på utsida her, og kjenner plutselig at jeg er gjennomført drittlei av hele vinteren.  Vi skal til fjells i helga og bruke skiene, så der kan vinteren godt få være, men nå vil jeg ha vår og sol og takdrypp her, takk. Fort!

sno_0350

OK. En liten update med farger også, ikke sant det er forfriskende?  Ssssuper ssssalat til lunch er deilig !

salat_0404

25 kommentarer til «SSSSSSSSSnø (og superdeilig salat)»

 1. Vem vill inte ha vår. Jag är också trött på snö och kyla nu. Igår hade vi snöstorm här, och även idag kommer det snöflingor nerdimpandes…
  Ha en trevlig helg i fjällen!

 2. Ja jeg sto opp i dag morges til klarvær og en enorm måne. Så hørte jeg på radioen at det snødde som bare det i Grimstad. Og jommen meg, her kom det nå.. ææærssshhh

 3. jeg vil og ha sommer , kan godt hoppe over våren men det går vel ikke . Og de sier at det er nå snøen kommer det er unormalt at det er så mye snø nå . MEN heller hvit vinter enn grønn . Det blir jo lunere for planter og lysere for oss. Men vinteren i år blir laaaaaaaaang . HA en god helg på hytta F

 4. Her drysser det bare litt, så det er bare hyggelig 😉 Januar og februar er VINTER, det er nesten bare å akseptere.
  Men mars, derimot, DA vil jeg ha vår, og ikke et plutserlig snøfall på 1 meter, som ofte skjer her både i mars og april 🙁

  1. Jeg vet det, jeg vet det! I dag bare tok det meg simpelthet, at jeg er lei av det hvite. Det skyldes sikkert all denne roseparfymen jeg bruker om dagen 😀

  1. Og når det gjelder takdrypp: Selv om jeg er fornøyd med denne vinteren var det et nydelig syn med takdrypp onsdag. Det gav en følelse av vår, kortvarig, ja, men likevel…

 5. Jada her laver det ned, og alt det som smeltet de dagene det var sol og tøvær er erstattet og vel så det:( Jeg er drittlei av snø, skulle ønske det gikk an å rømme under dyna og ikke dukke opp igjen før snøen var borte!!!!!

 6. Enig!!! Vinteren kan godt holde seg på fjellet! Kom nesten ikke ut av garasjen i dag (må rygge i oppoverbakke, og rett ut i veien ..) Deretter må jeg seile ned en bratt bakke (som ikke var brøyet så klart) Er DRITTLEI!
  Salaten så god ut forresten 🙂
  God helg på hytta

 7. Går glatt over til din superfargerike deilige salat. Mums…digg å spise en slik lunch en gang iblant.
  God tur til hytta…kos å sitte foran peisen 🙂

 8. Jeg synes det har vært en super vinter. Kaldt og med snø slik som i barndommen. Men merker at jeg lengter etter litt sol nå.
  Salten så bare lekker ut.

 9. Så lenge jeg slipper å få snø i salaten;)
  Nei, bare tuller. Snø e rjeg egentlig lei, men nå har vi hatt snø så lenge her i Bergen, og hvis vi holder ut i 21 snøfulle dager til, så setter vi ny snørekord og slår det gamle på 62 dager fra 1986…
  Salat er godt! Spiser egentlig for lite av det…

 10. Salat godt, sne ikke godt. Eller rettere, jeg er træt af sne, og jeg ville gerne have rigtigt salatvejr, altså varmt, solrigt, vejr til åbne vinduer, kortærmede bluser og sandaler…

 11. Snö är nog vackrre än regn. Här har regnat hela dagen. Salladen ser smarrig ut, inte annat än att man blir lite sugen (:
  Ha en trevlig helg!

 12. Fortsatt ikke noe snø her. Nå er det -8 og da snør det i alle fall ikke på Sørlandet. Gjør ikke meg noe om dette snøfallet passerer forbi sydspissen uten å sette spor etter seg. 😀

  1. *KREMT*
   snør det ikke på Sørlandet på åtte minusgrader eller kaldere, sier du? Tillat meg å si deg i mot her. Vi har i øyblikket 9 minusgrader og lett snødryss, og Grimstad ligger så vidt meg bekjent på Sørlandet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *