Andy Tauer – Le Maroc pour elle EdP

A sunny oriental fragrance for the pleasure of passion.

-sier Andy Tauer om denne, som kom i hus som tester i dag.

Noter, oppgitt på ATs hjemmeside, er: marokkansk rose, jasmin, cedertre, sitrus, lavendel.

Åpningsstadium: kolossalt sterk og intens rose men mest jasmin, så sterkt at det bikker over i noe ubehagelig animalsk. En bitteliten dusj på håndleddet fyller helt rundt meg og jeg er på nippet til å skrubbe av.

Mellomstadium: rose, kvae, hint av koriander og kummin, noe sitrusaktig begynner å stige fram.

Drydown: rose i knopp på vei til å åpne seg, noe som kjennes som en blanding av appelsinskall og sitrongeranium, trenoter.

Fra mellomstadiet og ut er den helt deilig.  Jeg tror dette er en duft det er lurt å spraye i nakken.  Jeg tror neppe dette er en duft jeg vil prioritere å anskaffe hel flaske av, men må innrømme at den er underlig forlokkende. Kanskje en tanke å forsøke den igjen når det blir varmere i været?

En ettertanke: prøven ligger på bordet her ved pc-en, og den ørlille mengden med parfyme som befinner seg rundt sprayåpningen sprer duften her. Jeg kjenner jasmin, intens pinselilje av den duftende gamlesorten, og sånne halvmåneformede, orange fruktdrops – som kanskje ikke er å få kjøpt lenger. Samt muligens et hint av rosevann. Den er dragende, denne duften. Andy, altså!

pink-rose-petals-new-york-state-flower

Bilde lånt hos Hollywood gossip

 

Be Sociable, Share!

5 comments to Andy Tauer – Le Maroc pour elle EdP

  • Hm .. Jeg dras litt mot sånne litt «slemme» 😀 Sliter vel gjerne med å ha dem på meg, men .. Black Aoud virker lettere å takle på sommeren – Kanskje denne også 🙂

    • Jeg må beundre Andy Tauer, altså. På tross av de relativt få notene han oppgir synes jeg duftene (de to jeg har forsøkt hittil) hans har veldig mange fasetter og byr på den ene nye opplevelsen etter den andre etterhvert som timene går. Rosen i denne her er virkelig veldig virkelig, -nå har den blusset opp igjen og gir meg vann i munnen.

  • […] Sitrusen er en sprakende frisk  juice av appelsin, sitron, mandarin og så videre, med litt skallbitterhet sånn lengst bak i inntrykket. Jeg får vann i munnen og føler meg plutselig opplivet og veldig munter og blid      Etter dette første splasjet, blander pepper seg i selskapet, og en antydning av ingefær.  Etterhvert blir duften mer ‘samlet’, mykere og mer blomsteraktig, jeg aner en varm og nydelig rose.  Drydown byr på en deilig, søt iris, blandet med lette, røykaktige trenoter, faktisk ikke helt ulikt drydown hos Andy Tauers Le Maroc pour Elle. […]

  • marte

    Jeg prøvde Le Maroc pour elle for første gang i helgen, og falt pladask. Intens, sexy og hypnotisk deilig! 🙂

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

januar 2010
M T O T F L S
« des   feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer