Andy Tauer – Le Maroc pour elle EdP

Andy Tauer – Le Maroc pour elle EdP

A sunny oriental fragrance for the pleasure of passion.

-sier Andy Tauer om denne, som kom i hus som tester i dag.

Noter, oppgitt på ATs hjemmeside, er: marokkansk rose, jasmin, cedertre, sitrus, lavendel.

Åpningsstadium: kolossalt sterk og intens rose men mest jasmin, så sterkt at det bikker over i noe ubehagelig animalsk. En bitteliten dusj på håndleddet fyller helt rundt meg og jeg er på nippet til å skrubbe av.

Mellomstadium: rose, kvae, hint av koriander og kummin, noe sitrusaktig begynner å stige fram.

Drydown: rose i knopp på vei til å åpne seg, noe som kjennes som en blanding av appelsinskall og sitrongeranium, trenoter.

Fra mellomstadiet og ut er den helt deilig.  Jeg tror dette er en duft det er lurt å spraye i nakken.  Jeg tror neppe dette er en duft jeg vil prioritere å anskaffe hel flaske av, men må innrømme at den er underlig forlokkende. Kanskje en tanke å forsøke den igjen når det blir varmere i været?

En ettertanke: prøven ligger på bordet her ved pc-en, og den ørlille mengden med parfyme som befinner seg rundt sprayåpningen sprer duften her. Jeg kjenner jasmin, intens pinselilje av den duftende gamlesorten, og sånne halvmåneformede, orange fruktdrops – som kanskje ikke er å få kjøpt lenger. Samt muligens et hint av rosevann. Den er dragende, denne duften. Andy, altså!

pink-rose-petals-new-york-state-flower
Bilde lånt hos Hollywood gossip

 

5 kommentarer til «Andy Tauer – Le Maroc pour elle EdP»

  1. Hm .. Jeg dras litt mot sånne litt «slemme» 😀 Sliter vel gjerne med å ha dem på meg, men .. Black Aoud virker lettere å takle på sommeren – Kanskje denne også 🙂

    1. Jeg må beundre Andy Tauer, altså. På tross av de relativt få notene han oppgir synes jeg duftene (de to jeg har forsøkt hittil) hans har veldig mange fasetter og byr på den ene nye opplevelsen etter den andre etterhvert som timene går. Rosen i denne her er virkelig veldig virkelig, -nå har den blusset opp igjen og gir meg vann i munnen.

  2. Jeg prøvde Le Maroc pour elle for første gang i helgen, og falt pladask. Intens, sexy og hypnotisk deilig! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *