Musikk for fjerde søndag i advent – Hodie christus natus est

Musikk for fjerde søndag i advent – Hodie christus natus est

I dag hører vi den fjerde julemotetten til Poulenc:  «Hodie christus natus est» .  I mitt stille sinn har jeg alltid oversatt det med «Hurra, kristus er født», noe som antakelig er i nærheten, men ikke helt spot on  ;-).  Den er i alle fall livlig og glad, med gloria og halleluja på slutten, og temmelig vanskelig å synge, husker jeg.  Mange av toneovergangene (hvis det er det det heter)  er uvante, og kommer litt «brått på».

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-XKbcrHlhBY]

-også denne gjentatt fra fjoråret 🙂

4 kommentarer til «Musikk for fjerde søndag i advent – Hodie christus natus est»

  1. Den var fin. Blir julestemning hos meg når jeg hører flotte kor på en måten.
    Og en Rugosa som pynt er jo ikke ueffent heller da=)

    God jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *