Så pipler julestemningen inn

Så pipler julestemningen inn

I dag erklærte jeg meg ferdig for dagen litt etter tolv. Vi rakk litt gaveoverrekkelse og hyggelig prat over en liten boks med mine småkaker, før vi takket for det gamle og tuslet hver til vårt. Tenk, – å kjøre hjem fra jobb i fullt dagslys, med snø i landskapet, 6 minusgrader og noe passe tøysete på bilradioen, og vite at neste arbeidsdag er 4.januar  :D  (vel, jeg skal ha lite anstrengende hjemmekontor + en veiledning på tirsdag, men det er bare kos).

Hjemme var min kjære til stede på hjemmekontoret, og heimen var derfor varm og deilig.  Så jeg sov i et par timer med laptopen på plass i lap-en  (!! sikkert avhengig), og i kveld har vi gjort unna gavehandlingen + + .

Vi tror folk får omtrent det de ønsker seg. Jepp  😉

Shoppingens to høydepunkter for undertegnede:

-jeg fant en kjole som var billlig, lekker, og som kler meg! Weeee!

-jeg har kjøpt meg julegave for mesteparten av gavekortet fra kjære sjefen. Jeg kan fortelle til bare deg at det er noe som lukter godt og står Chanel på, og jeg skal nok bli passe rasket over når jeg åpner pakken på julekvelden   😆

Handlerunden ble avsluttet i Storgata i Grimstad, hvor det er åpent til kl.23 i kveld, gata er stengt for biltrafikk og det er satt opp massevis med kjempekoselige boder hvor man kan kjøpe alskens fine ting, og det jammen sto et korps og frøs og spilte julesanger. Vi møtte blide og glade kjente på alle hjørner og alt var bare strikoselig. Men, kaldt. Så det var godt å komme hjem

Nå har vi hatt smørbrød med julepålegg, chai-te, øl og dram, og tilfredsheten bare siiiiiger inn på oss. Vi funderer på å sprette fenalåret.

 

I morgen er det årets lutefisklag hos gode venner. Vi gleder oss umåtelig.  Da skal jeg ha på meg den nye kjolen. Weeeee!  

2 kommentarer til «Så pipler julestemningen inn»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *