Bæsj og Chanel og sånn

Jeg har vært i Oslo i vel et døgn igjen, og kom nettopp hjem. Denne gangen hadde jeg tid til å kikke meg rundt og shoppe litt også, og hadde med kollega som var svært støttende hver gang jeg mente at jeg trengte noe. Gode greier  🙂   Høyest prioritet denne gangen var Standard-butikken, siden man har en nevø som så inderlig ønsker seg latebæsj til jul. Slike ønsker må selvsagt oppfylles, og det ble med litt forskjellig annet fra den butikken også  😉

Jeg begynte forresten raidet hos MAC på Glassmagasinet, så nå er mitt behov for øyeskygger atter en gang tilfredsstilt for lang tid framover. Gull, bronse og sølv. Jeg sier ikke mer. Lekkert!

Så var vi innom Steen & Strøm og ble swept away av en svensk parfymeselger av Guds [3mm peridot round.jpg]nåde. Han kapret oss ved Chanelprøvene, snakket og dusjet og forklarte og holdt på så vi ble aldeles svimle og begeistret. Jeg fikk med meg en prøve på Cristalle eau verte, som blir omtalt separat ved første høve.  I tillegg ligger her papirprøver på Chance og Cristalle, som begge er nydelige dufter. Chanel er i det hele tatt nydelig. Sukk  😀

 

Svensken avsluttet, da han hørte at jeg er en Dune-dame, med å svisje oss bortom Diors prøveflasker, hvor han holdt et lengre og sterkt engasjert innlegg m/ekstatiske håndbevegelser som akkompagnement, om Midnight Poison, og overrakte en godt sprayet prøvestripe. Jeg har aldri en gang overveid disse poison-parfymene, aner ikke hvorfor, men denne virker skikkelig vidunderlig, så den kommer på lista over de jeg skal anskaffe prøve på.

Hos la Prairie fikk jeg tigget til meg en prøve på den nye Platinum, omtalt hos Alt Godt, og tok med prøvelapper derfra også, men de “taler” ikke til meg sånn umiddelbart. Vi får se når jeg har sniffet litt.

Det er nydelig å være hjemme igjen. Her skal sofakrølles i kveld, og så er det hjemmekontor med bærbar på kjøkkenbordet og utsikt til ivrige småpipper i morgen.

Be Sociable, Share!

No comments yet to Bæsj og Chanel og sånn

 • irma

  Der satte du meg på en ide, gitt. Har igrunn bare luktet ordentlig på Poison (og vil egentlig gjerne ha en miniflaske av den)så kanskje jeg skal gå løs på de andre ? Chanel har jeg heller ikke et avklart forhold til, no5 passer meg ikke…men Allure og Sycamore er nydlige…Lett tilgjengelig er disse andre også, og ikke minst så kan de sniffes på i forskjellie parfymerier så jeg ikke risikerer at favorittdamene mine blir lei av meg 😉
  Han svensken høres mistenkelig ut som han jeg ble utsatt for i Berlin da jeg oppdaget Amouage 🙂
  Og-enig ang LaPraire, falt ikke for noen av dem.
  Glamourøs fredag imorgen er det også. Hm. Snifferunde ?

 • Jammen, jammen… 🙂 Du kan vel ha med deg to på slike rundar?

 • Mmmm .. Chanel er lekkert. Ønsker meg det meste ..
  Har ikke hatt noen typer Poison, men Midnight og Hypnotic er spennende. Det slo meg nå at jeg prøvde den gamle Diorella sist jeg var på tax free, og den er nydelig. En chypre floral som føles klassisk og stilig. Det var en type chypre som er veldig lett å bære (jeg er chypre pingle)Du var flink som ikke kjøpte noe Britt Åse 😀

 • Har dere forresten sett betraktningene om veskesprayen til Dune nederst i kommentarfeltet i Dune-posten? Interessert i synspunkter.

 • Hørtes fantastisk ut. Jeg er et skikkelig offer for flinke selgere. Men blir derimot skikkelig drittkjerring hvis de ikke er engasjerte.
  Hørtes ut som jeg hadde vært veldig fattig hadde jeg vært med på den turen ja. 🙂

 • sol

  fikk en prøve av Christalle eau Verte sist jeg kjøpte leppestift (også Chanel, i yndlingsfargen min nå, Enigma, og gleder meg til varmere vær og anledninger der det føles «riktig» å bruke den! Citrusfrukter, magnolia og jasmin: å, så deilig!
  enig med deg når det gjelder de tre life tread-duftene; de appellerte ikke nok til meg til at jeg kunne tenke meg dem. Men flaskene er kule..
  (skal forresten til oslo neste helg, men fullt program, tror jeg kanskje kun vil få tid til en time på majorstua & heaven scent. gleder meg likevel! bra med slik butikk i Norge!)
  God helg! 🙂

  • Det «verste» er, skjønner du, at Platinum viste seg å være en riktig nydelig, nesten vidunderlig, chypre – om enn noe kortlivet. Den var så god at jeg lurer på om jeg skal ha en dekant en vakker dag. Skrekk og gru, dette tar liksom ingen ende 😆

   God helg til deg også, og kos deg i hovedstaden i yndlingsbutikkene neste helg, da!

 • sol

  Det blir ikke tid til shopping i det hele tatt, unntatt eventuelt et kort parfymestopp. men fint likevel! 🙂
  Oi, da må jeg prøve Platinum! Prøvde «kun» på huden Gold og Silver, på hvert sitt håndledd..

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

november 2009
M T O T F L S
« okt   des »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer