Grått og trist?

Grått og trist?

Nei, det synes jeg ikke. Det regner og regner, men innimellom bygene kan jeg betrakte de slanke, vakre trestammene i grått, sølvgrått og mosegroddgrønt. Bakken er nydelig rust- og kobberfarget av løvet som nettopp falt, og flatene brytes opp av stein. Runde, glatte stein, lodne av mose, og berget lenger oppe i lia, som skrår blått ned mot steingjerdet. Der borte til venstre står det en strutsevingtue og lyser optimistisk vårgulgrønt.  Jeg har den fineste kontorvindusutsikten  🙂

Posted by ShoZu

0 kommentarer til «Grått og trist?»

  1. Bedre enn min og – men jeg må holde gardinene trukket for uansett – for at ikke forbipasserende skal se INN. Kjett å kle av seg og vise doktoren det plagsomme utslettet du har fått på rumpa dersom det går noen fnisete fjortiser eller noe forbi vinduet i samme nu…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *