Negleprat: OPI Barefoot in Barcelona

Negleprat: OPI Barefoot in Barcelona

OPI BarefootinBarcelona1

Det skal de ha, folkene som lager navn til neglelakkene hos OPI, de jobber godt for å finne artige navn  😀

Jeg var innom en Kicks-butikk i forrige uke og bunkret litt nødvendigheter, og da tok jeg samtidig med et par unødvendigheter  😳 – hvilket medførte at jeg kvalifiserte til gratis manikyr.  Det sier man jo ikke neitakk til, og såvidt jeg kan erindre var vel dette første gang jeg satt slik og fikk pleid og lakket neglene “på norsk”, slik at jeg hadde anledning til å spørre og grave og lære masse.  Nå har jeg dermed bl.a. endelig oppfattet at å lakke over neglebånd er fyfy fordi det får lakken til å flasse før tida, og har fått streng beskjed om å pleie neglebånd og negler med dertil egnet olje, siden det var tørrere enn i Sahara i nevnte arealer.OPI BarefootinBarcelona3

I dag har jeg anvendt en av unødvendighetene, jfr. overskriften, og har ikke lakket neglebånd.  Fin farge til hverdags, synes jeg, og den er kanskje penest på vinteren hvor jeg ikke er så brun på hendene?  Tok bilde med og uten blitz, siden fargen ble litt i mørkeste laget uten.

0 kommentarer til «Negleprat: OPI Barefoot in Barcelona»

    1. Ja, ikke fordi jeg forsøkte, men fordi jeg slurvet og ikke helt hadde peil. Nå som det har gått opp et lys stopper jeg jo bare et bittelite stykke før neglebåndet 😆 Går så fint, atte.

      Danke, forresten 😀

  1. Hei, Tornerose, så hyggelig å se deg 🙂

    Jeg betalte 159,- hos Kicks. Dyrt, men impulskjøp er impulskjøp! Så har amerikanerne gjort det vanskelig for oss å kjøpe lakker online, også – så da blir man litt mindre prinsippfast i butikken her hjemme 😆

    1. Ligger kicks i oslo eller? (Jeg leser deg selv om jeg er dårlig til å kommentere 😉 )I kveld har jeg endelig gått amokk med visakortet og skaffet meg Opi lakker som jeg lenge har ønsket meg. shoppa på: http://www.transdesign.com/ og frakta ble ikke så halvgæærn. uansett ble det ca 50 kr pr flaske og det er ikke galt vil jeg si.. gleder meg som en unge til å få pakka!! Fikk dessuten 7 stykk akkurat under 200 norske, så jeg slipper moms

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *