Lørdagsbabbel

Lørdagsbabbel

Jeg sov lenge i dag og la meg forholdsvis tidlig i går, så jeg har hatt en sånn dag hvor man er synkronisert med seg selv, om du skjønner. Deilig.
Mye av tida er gått med her jeg sitter nå, og ikke har jeg vond samvittighet for det, men jeg reiste på meg sånn omtrent midt på dagen og joina min kjære som holdt på med de siste vinteropplagaktivitetene på båten.

Da han var ferdig med det, tok vi resten av hagemøblene som sto rundt omkring ( en stol her og en stol der, ikke sant?) og fikk dem inn i utestua, og alle stolputene som har vært til tørk på garasjeloftet ble flyttet til sine respektive overvintringshyller, så nå er det plass der oppe til at svigers kan sitte der og reparere sommerkalesja som har fått noget frønsete sømmer med tida.

Alle vannslanger er koblet fra, tømt, kveilet opp og hengt på kroker i potteskuret. Alle ledninger som har uteplass er også kveilet inne.
Potteskur-døra er lukket (vi har den skrudd fast til veggen den åpner mot, i sommersesongen), presenningen er knastet på i den store åpningen fra utestue til terrasse.
Utestuekjøleskapet er tømt og koblet fra.

Nå er lista ferdig strøket ut, og i grunnen kan snøen bare komme hva oss anbelanger  😀

Bare for kosens skyld hadde jeg meg en sving innom drivhuset også, hvor jeg satte på lys og litt varme, og friserte bort dødt og muggent fra alle pellisene samt gav engletrompetene en skvett vann.

Nå koker jeg marmelade av grønne tomater. Det sier litt om mine tendenser til tvangsmessighet at jeg til og med skjærer tomater i ertestørrelse i tynne skiver. Helst åtte, for det blir det nemlig av de andre tomatene  😆

0 kommentarer til «Lørdagsbabbel»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *