Produktiv innendørssøndag

Produktiv innendørssøndag

 

Krabbelag i går. Seint ute av senga i dag, og passe trøtt, men med litt futt og fart i kroppen likevel, skulle det vise seg.

Først stakk min kjære ut og fikk limt/støpt stein på en av kantene langs ny “plass” foran kjøkkenterrassen. Jeg sto ute og betraktet ham en stund og besluttet at det var for kaldt til at jeg orket å være ute, så jeg tasset opp på garasjeloftet og begynte på alle kassene med utrangerte klær som hadde samlet seg der opp.  Klærne ble overført til plastsekker, ganske mange … som jeg så kjørte ned til UFF-kontaineren som står nede ved butikken.

Dermed tok det ene det andre, jeg ryddet litt her og litt der, og så kom min kjære opp på loftet også, og vi gikk gjennom den ene kassa etter den andre.  Etter 2-3 timer forlot vi et strøkent loft hvor vi har full kontroll på innholdet i alle kasser.

Mens vi holdt på fikk vi flyttet fryseren også, den sto i en krok med skråtak og dårlig lys. Det gjør den ikke nå, og for å feire flyttingen dukket jeg nedi der etter middagsmat. Resultatet ble en flott kalkunfilet som nå er til tining.

Strålende fornøyd, god samvittighet og innmari sulten  😀

0 kommentarer til «Produktiv innendørssøndag»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *