Blondie

Blondie

Jeg er kjenner at jeg er litt lei av all oppmerksomheten de får, disse blonde damene som mener at jeg bør være tynn og storpuppet og betjene min mann ydmykt når det måtte passe ham (og her bidrar jeg jo på mitt lille vis…).

Det finnes sikkert kvinner som sier og gjør ting som (for andre) kvinner kan oppleves mer relevant og til nytte enn det disse Anna’ene og Hannene holder på med, eller framstilles som.

0 kommentarer til «Blondie»

  1. Jeg tar det om et freakshow invitert til oss for at vi skal ha noe å forarge oss over.
    USA og vårt lands velferdspolitikk kan ikke sammenlignes. OG vi har ikke tjenestejenter og -stab. Takk for det.

  2. Dette er jo bare meningene til en kvinne som er gift med en kjendis i USA. Det er jo ikke sånn at hun er en samlivsekspert eller noe. Bare oppmerksomhetskåt.

  3. Eg syns ho framstår som heilt blåst i hovudet, ikkje på grunn av meiningane hennar, men ho løfta jo ikkje ein finger for å forsvare dei! Hos skavlan sat ho berre der og lo når nokon sa henne imot. Ho hadde ingen debatteknikk, ingen argument og ingenting å fare med bortsett frå «mina åsikter». Det held ikkje, fru Duck. Skal du ha åsikter og kome på tv med dei så må du kunne argumentere for dei. utan argumentasjon held ikkje åsiktene vatn, etter mitt syn.

  4. Hun framstår som en representant for mye stygt «man» ofte (eksplisitt og implisitt)sier og mener om blonde kvinner, synes jeg. Dumme, selvopptatte, overflatiske osv.
    Jeg kan i alle fall ikke se hvordan det å eksponere henne i media skal kunne bringe verden framover på noe som helst slags vis.

  5. Tror det var Ørjaseter som sa det så bra, eventuelt hun svenske damen som var med på Skavlan sammen med Anna Anka; Alle skulle vi gjerne hatt tjenere, men ingen av oss ønsker at våre døtre skal bli det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *