Det går seg til

Det går seg til

Jeg tasser rundt her, verden er ganske blurry, men skarplesingområdet utvides stadig. Det er en snodig følelse å kaste et blikk på klokka og se alt på urskiva helt skarpt, ned til de minste bokstavene.  Det er vel 15 år siden sist jeg kunne det, tenker jeg. Kult!

Jeg reagerer på dette her med trøtthet. I dag har jeg vært på kontroll, så har jeg gjødslet noen planter og pottet opp noen orkideer, og ryddet litt, visst. Så beundret jeg min kjære, som fortsatt holder på foran huset. Han støper kanter som skal være barriere for grusen. Vel, da klokka ble sånn godt og vel tre var jeg så gjennomsliten at jeg gikk til sengs, og sov i fire timer.  Det er kanskje normalt å reagere på sånne synsting med trøtthet?

I morra er det jobb igjen. Det hadde ikke gått i dag, og jeg er spent på hvor lenge jeg holder i morra, men det er seminar, og dermed ikke stille og konsentrert skjermarbeid, så det går kanskje greit.  Det er noen annet enn laserbehandling, dette her.

Sånn på en annen front kjenner jeg at jeg har grusomt lyst på lilla neglelakk. Noe a la nesa under her, kanskje en anelse mørkere. Jaja  😆

0 kommentarer til «Det går seg til»

 1. Strålande! Ja, å duppe seg gjennom eit seminar klarer ein alltids. Eg var på eitt i går, og han som snakka brukte same trikset som meg, sa noko høgt samtidig som han trampa i golvet. Dei to som sov skvatt til. 😀

 2. Lille neglelakk er tøft!
  Men hvor får du tak i Nubar? Jeg blir kasta ut der jeg prøver fordi de ikke sender til Norge. 🙁

 3. Så spennende 🙂
  Jeg har tatt laser, men det er jo en veldig enkel operasjon i forhold. Det du har gjort er noe helt annet. Jeg har iallefall vært veldig fornøyd 🙂 Synes forresten du skulle tidlig tilbake på jobb. Jeg hadde 1 dag sykemelding + helgen før jeg skulle tilbake på jobb

 4. Det ble seminar til lunch og hjemmekontor nå resten av dagen. Har noen greier som jeg må ferdigforberede til i morra, hvor jeg MÅ på jobb.
  Kollegaen min var borte fra jobb i en uke etter sånn operasjon som jeg har tatt, så det kan være jeg har vært litt kjepphøy.

  Lillasugen som jeg er smuttet jeg innom den lokale neglelakkpusheren på vei hjem nå, og ervervet TL Designs farge ‘Fabulous’. Den har bare litt shimmer, og er nesten perfekt ifht det jeg hadde sett for meg at man skulle se når man ser neglene mine med denne på: «Mmm, pent stelte negler, litt mørk lakk men ikke veldig, egentlig pen hverdagsfarge, det der – men, den er jo lilla! Så kult!»
  Skjønner? 😆

 5. smgj: jupp! Pharaoah Purple ser temmelig spot on ut, den er faktisk nesten identisk med den jeg kjøpte i dag, minus shimmeret. Det var creme jeg egentlig ønsket meg.

 6. Jeg ble kasta ut hos danskene fordi jeg ikke var dansk. Brukte to timer på å støvsuge nettet etter nubar – vel er jeg ganske nettvant, men jeg blev noget kje.

  Men webshoppen til svensken skal jeg prøve. Tusen takk! 😀

 7. De jobber med å endre shop’en sin slik at vi kan betale direkte med kort når vi handler, i stedet for å få faktura slik jeg fikk sist. Jeg var på telefon med henne her om dagen, og da fortalte hun det. Fatt mot, den er sikkert oppe igjen snart 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *