Nyoperert – weird!

Nyoperert – weird!

Kirurgen sier det gikk helt flott, og det sa hun som sjekket meg etterpå også. Inntil videre har jeg imidlertid knapt lesesyn (og aner ikke hvor mange feil jeg skriver nå! haha).  I kveld og i morra ser jeg nok myyye bedre. Det blir bra.

Ikke  vondt, bare litt ubehagelig og ganske skummelt på første øye, andre øye gikk meget bedre. Foreberedelsene tok lengst tid.  Selve operasjonen var unnagjort på under  halvtimen eller noe.

Jeg kjenner i fingrene at dette må lese korrektur på når skarpsynet er på plass.

Lenke til beskrivelse av prosedyren:  http://www.memira.no/web/rle_2.aspx

😆

0 kommentarer til «Nyoperert – weird!»

 1. Gratulerer med «nye» øyne og kommende falkeblikk! Fra nå av passerer neppe noe ‘kjekt’ eller ‘vakkert’ uten å bli okulærbesiktiget av deg 🙂
  God rekonvalesens!

 2. Hmm.. vil det si at du stadig vekk skal oppdage ennå ( 😉 ) flere skrivefeil nå?

  God rekonvalesens. Husk å være nøye med hygienen ved øynene nå da.

 3. Laser mot nærsynthet? Mannfolket vurderer det. Jeg vet om folk som kunne trenge operasjon mot trangsynthet, men det er vel verre.
  Lykke til med falkeblikket!

 4. Neida, Berit. Ikke laser for alderslangsynthet. Jeg har fått fjernet linsene inni øynene og erstattet dem med kunstige, bifokale. Litt mer omfattende.

  Nå har min elskede hjulpet meg med en litt mer venligsinnet oppløsning på pc’en, så jeg ser hva som skjer her 😆

  Jeg ser fortsatt ut som en alien, med diiigre pupiller!

 5. Oops, den var verre. Desto bedre at legestanden er enige om at det var et vellykka inngrep. (og jeg verken sa eller tenkte ikke et ord om alder, hehe!)

 6. Samme inngrep som gjøres på folk med grå stær, forresten. Det gjøres haugevis hvert eneste år, og på Memira var det 7 stk som skulle ha operasjon i dag.

 7. Så bra at alt gikk som det skulle! Jeg hadde aldri tort å gjøre noe sånt, men nå har jeg en dårlig forhistorie mht. å reagere allergisk på øyedråper og kontaktlinser, så jeg er ekstra forsiktig med hva jeg utsetter øynene mine for. Og mens du venter på ferdig resultat, får du trøste deg med at store pupiller visstnok skal være umåtelig sexy. (Eller var det bare i de dager da tilgangen på belladonna-urt var litt større enn nå til dags?)

 8. Jeg tør ikke klikke på lenka, for jeg er redd for hva jeg får se. Jeg er bare sååå pysete når det gjelder øyne. Selv springer jeg rundt og leter etter lesebrillene mine,- heldigvis har jeg massevis av dem. Det hadde sikkert vært en god ide å legge seg under laseren, men jeg tør ikke. Modige du!

 9. Hehe, Hege. Du får ikke se noe skummelt på den lenken, det er bare tekstinfo om «prosedyren» jeg hadde i dag.

  Det som egentlig har vært verst med hele greia i dag, er den dryppinga av øynene hver time hele dagen med to ulike typer dråper. SOM det svir 😯

 10. Øynene våre er noe av det viktigste vi har! Dessverre har jeg liten effekt av en slik operasjon da jeg har et undertrykket (!) øye.

  Men jeg kosta på meg ny buk for noen år siden, det ga meg ny holdning og ikke minst – farvel til diiigre klær der magaskinnet før hang dobbelt, 😆
  Jeg leste at denne operasjonen får kvinner i Frankrike ved behov, bekostet av staten som takk for nye skattebetalere. De må vel lokke med noe – fødselstallene rundt Middelhavet er ikke all verden….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *