Bvlgari Black – et kupp

Jeg har gått og ønsket meg denne i noen måneder nå, etter at you know who omtalte den på bloggen sin, og jeg seinere fikk testet den hos henne.  Jeg husker den som behagelig og interessant, og gleder meg til å prøve den igjen. Duften produseres angivelig ikke lenger, og jeg tok en sving innom Fragrancenet i dag, da jeg husket på den igjen.

Den var på salg!  Til $ 28,19 og i tillegg fikk jeg en sånn derre kupong, og prisen endte dermed på 25,38.  Altså rundt 150 kr. for en 30 ml EdT.  Det er jeg fornøyd med 😀

Toppnoter: lapsang souchong-te, bergamott og jasmin.
Hjertenoter: Cedertre, sandeltre, lær
Bunnoter: amber, musk og vanilje.

Jeg gleder meg til å stifte nærmere bekjentskap med kombinasjonen av den tjæreduftende lapsang souchong’en og earl grey-duften fra bergamotten, som – sammen med de øvrige notene gir assosiasjoner til lær og gummi (bilgummi/motorsykkeljakker/”fetisjbutikker” for voksne (!)/bensin),  og røyk hos mange, mens andre kjenner varme kryddertoner.
Jeg har ikke noe i mot krydder- eller røyknoter, så lenge det ikke er sigaretter det er snakk om  🙂

Og, så er flaska ufattelig stilig, spør du meg! 

BVLGARI BLACK fragrance

Be Sociable, Share!

No comments yet to Bvlgari Black – et kupp

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

september 2009
M T O T F L S
« aug   okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer