Bvlgari Black – et kupp

Bvlgari Black – et kupp

Jeg har gått og ønsket meg denne i noen måneder nå, etter at you know who omtalte den på bloggen sin, og jeg seinere fikk testet den hos henne.  Jeg husker den som behagelig og interessant, og gleder meg til å prøve den igjen. Duften produseres angivelig ikke lenger, og jeg tok en sving innom Fragrancenet i dag, da jeg husket på den igjen.

Den var på salg!  Til $ 28,19 og i tillegg fikk jeg en sånn derre kupong, og prisen endte dermed på 25,38.  Altså rundt 150 kr. for en 30 ml EdT.  Det er jeg fornøyd med 😀

Toppnoter: lapsang souchong-te, bergamott og jasmin.
Hjertenoter: Cedertre, sandeltre, lær
Bunnoter: amber, musk og vanilje.

Jeg gleder meg til å stifte nærmere bekjentskap med kombinasjonen av den tjæreduftende lapsang souchong’en og earl grey-duften fra bergamotten, som – sammen med de øvrige notene gir assosiasjoner til lær og gummi (bilgummi/motorsykkeljakker/”fetisjbutikker” for voksne (!)/bensin),  og røyk hos mange, mens andre kjenner varme kryddertoner.
Jeg har ikke noe i mot krydder- eller røyknoter, så lenge det ikke er sigaretter det er snakk om  🙂

Og, så er flaska ufattelig stilig, spør du meg! 

BVLGARI BLACK fragrance

0 kommentarer til «Bvlgari Black – et kupp»

 1. Kan være med på det meste (inklusive latex og lær) – untatt vaniljen som jeg synes er god i kaker men helt uspiselig i parfytme… 😉

  Men flaska er stiling, ja.

 2. Vaniljen kan jeg nesten ikke klare meg uten. Ikke nødvendigvis den veldig søte. Den finnes jo i helt tørre, treaktige, mørkere varianter også. Serge Lutens Un bois Vanille, for eksempel. Uhm! den er god 😀

 3. Har forresten bestilt mine første prøver – Fral’artisan 😉 Er superspent.
  Cote d’Amour, Dzongkha, Fleur de Liane, La Chasse aux Papillons Extreme, L’Eau de Jatamansi ble det. Ingen rød tråd annet enn ulike duftgrupper og dufter som virker spennende.

 4. Åh, så spennende! Jeg har L’Eau de Jatamansi, og den er bare helt herlig. Gleder meg til å høre hva du synes om de andre. Jeg har foreløpig ikke funnet noen andre L’Artisan som jeg har falt helt for, men syntes Dzing! var ganske bra. Lær. De sitter ikke så bra på meg disse andre, men Jatamansi holder, og fungerer veldig bra som kroppsspray.

 5. Den høres spennende! Selv har jeg Bvlgari omnia amethyst, den liker jeg. Jeg skal til London neste helg, og planlegger litt parfymesniffing da, har lyst på noe nytt og kanskje noe mer spennende enn ti-på-topp fra Gardermoen.

 6. Der gjorde du et kupp ja 😀 Hm, kanskje jeg skulle gjort et kupp også .. Har jo bare en liten miniflaske, og har nesten ikke råd til å bruke noe av den søte lille. Liker den veldig godt 😀

 7. Bipbap: du kan FÅ min hvis du vil, brukt to ganger. Jeg får ikke til å bruke den…Si fra, så sender jeg deg en mail på bloggen din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *