Negleri, neglera, hurra

Negleri, neglera, hurra

Hehe – stilig overskrift…

Det er smgj sin skyld. Det var hun som snakket Nubar, så.  Og så var det Neglelakkmani, som fortalte at det kommer til å bli vanskelig å skaffe bl.a. China Glaze fra amerikanske nettbutikker. Jeg har veldig lett for å gå i saksa.  Her er hva saksa klippet med hjem:

Nubar Moodies
NeglerMoodies

Fra v.bak: Blue violet to sky blue; Fuchsia to cream peach,; Persian blue to green; Silver sparkle to white linen; Hunter green to gold. Liggende: Cotton candy to blossom.

China Glaze og en Nubar til:
CG&Nubar

Fra v.bak: Adore; Devotion; Pink underground. Liggende: Iris dust.

Jeg er bittelitt skuffet over CG-lakkene. De så svært annerledes ut på bildene hos Transdesign, bl.a. så det ut som Adore lignet veldig på For Audrey. I virkeligheten ligner den, på neglen, veldig på den sjøgrønne DV8 fra OMG-kolleksjonen, og det er ikke trolig at dette er en lakk jeg kommer til å bruke mye.

Det gjenstår å se hvor fornøyd jeg blir med resten. CG-lakkene kom i går, og Nubar i dag.  I går prøvde jeg på Pink underground, og jeg tok et strøk Iris dust over den i dag. Det ble fint 🙂  Du får ikke bilde, i alle fall ikke denne gangen, for jeg slurvet i går, og har hår- og sengetøymønster i lakken. Den må altså av.

0 kommentarer til «Negleri, neglera, hurra»

 1. Enda godt at jeg klarer å påføre deg noe 😉 Du burde absolutt tatt med top-coaten til Nubar. Den er hurtigtørkende og digg (så slipper du sengetøymønster også).
  En liten advarsel – moodiesene har en mer «tynn» formula enn de andre nubarlakkene, så de er vanskeligere å få fine, synes jeg. Moodiesene er også «discontinued» så det der var et varp.

  Nå minnet du meg på at jeg kan pakke en genser som matcher neglelakken når vi skal bort. 😀

  I dag har jeg «gold leaf» – den ser sånn ut:http://nubar.files.wordpress.com/2008/08/goldleaf.jpg Varmkobberbrun med masse mikroskopisk gullglitter.

 2. 🙂 den var også fin. Det er mange fine!
  Bestilte Seche vite nå i kveld. Bruker OPIs «tørkedråper» nå, men de hamler ikke opp med mitt hår og sengetøy i alla fulla fall.

 3. Fine farger! Minner meg på at jeg må ta meg selv i nakken og begynne å lakke negler igjen… Og så noe helt annet – disse budleiabuskene…Skal de klippes, altså når blomsterspydene er avblomstret eller skal jeg bare la dem henge. Er litt usikker på dette!

 4. Jeg lar bare mine henge, jeg. Det ser ikke ut til å gjøre noe til eller fra.

  Det er moro å lakke negler, og jeg har nok sett at du har holdt på med negler litt, du også – så sett i gang 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *