Dvlcis in Fvndo – endelig min!

Dvlcis in Fvndo – endelig min!

I dag kom pakken fra Gimle. Jeg fortet meg hjem fra jobb  😀

Fin eske.

Dulcis3

Seriøs eske

Dulcis2

Fin flaske i eska!

Dulcis1

Gimle parfymeri sendte ikke med en eneste liten prøve. Det kunne de godt ha gjort, synes jeg. Men bortsett fra det:  veeeeldig happy!  Fine bursdagsgaven fra fine mannen!  Det er akkurat plass i parfymeskuffen.

😀

0 kommentarer til «Dvlcis in Fvndo – endelig min!»

  1. -Enig, det kunne dei godt ha gjort. Sist eg var der fekk eg kikke i skuffen, og ho hadde rett ho som driv der, ho hadde ikkje så mykje spennande. Men eitt par hadde ho klart å hoste opp. Eller kanskje nokre fine hudpleieprøver? Eg forstår ikkje alltid korleis dei tenker i den sjappa. Eller er det kanskje dei som ikkje forstår korleis eg tenker? Men eg er jo kunden? Hmmm…

  2. Gratulerer din heldiggris 😀
    Den er herlig!
    Jeg har hatt skikkelig tekniske problemer på velduftende, men har ordnet det nå heldigvis. Tapte en auksjon på Ebay i stad, pga det tullet. Farnesiana fra Caron, som jeg ønsket meg så fryktelig. Dukker svært sjelden opp på Ebay, og er svinedyr ellers 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *