Sannheten om en tidligere heller nennsomt fotografert hage.

Sannheten om en tidligere heller nennsomt fotografert hage.

I serien «Eksplodert hagesenter», initiert av TurboLotte, (og det var Hilde som satte meg på tanken om «video»)  er i dag (natt) turen kommet til min flekk på jorden, hvor tittelen like gjerne kunne vært «Imploderte hagedrømmer».   😆

Enjoy!

[wpvideo 8D2LP5cx]

0 kommentarer til «Sannheten om en tidligere heller nennsomt fotografert hage.»

 1. Koselig! Nå minnet du meg på at jeg savner revebjellene mine! Sådde første året vi bodde her, siden ha de vandret rundt i hagen helt av seg selv, men i år tror jeg ikke aat jeg har noen lenger! Snufs. Da får jeg så nye, ikke annen råd med det, nei…

 2. Jeg synes da det hele så både strukturert å lekkert ut. Med noen innslag av «trollsk» kan det bli bedre?
  Lurer på om jeg skimtet en Heuchera Caramel inni der en plass?? Stiiilig.
  Gøy å se hvordan du har det. Riktig koselig!

 3. Strukturert… nåja 😆 Jeg tror det er Caramel – eller var det en som het Brulée ?
  Revebjeller er koselige, det er jeg enig i. Hvert år tenker jeg at søren heller, som de popper opp, og når de blomstrer blir jeg glad 🙂

 4. Synes det så flott ut jeg 🙂
  Alle hager har vel områder med rot – det må jo plasseres et sted. Desuten må det jo være lov å leve i hagen. Ting må vedlikeholdes og det må vannes, plantes etc. En hage uten tegn til menneskelig aktivitet er like kjedelig som et innendørs utstillingslokale.

  ….og dessuten synes jeg du trenger mye mer skvallerkål. Jeg sender gjerne noen rotbiter 🙂

 5. 😯
  Takk, jeg har det helt utmerket med den skvallerkålen jeg har! Det er derfor jeg ALDRI flytter en plante fra forsiden av huset ned til hagen på baksiden.

  For øvrig: takkogtakk, for både pene ord og trøst 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *