Montale II – Amber & Spices

Amber & Spices

Noter oppgitt av Luckyscent:
Aoud, sandeltre, ibenholt, ambra, Marokkansk rose, indonesisk muskat og egyptisk kummin.
Kjernen i duften skal være oud og rose.

Bhutan_agarwood_s.jpg bhutan agarwood oud image by r005ter

”Bombe”, sa Bibap. Jaujau!
Skrekkelig tung åpning med to av mine avsky-assosiasjoner: tuberose (marokkansk rose?)  og iris. Ute av stand til å skille ut de egentlige notene. Tungt, stikkende, voldsomt.  Det kan være at det simpelthen er oud som gir denne iris-stikkingen hos meg. I så fall er det litt sørgelig. Oud høres liksom så fristende og glamorøst ut, ikke sant ?

Motvillig sniffing med jevne mellomrom, håndleddet lengst mulig unna mens jeg setter meg for å lese, og – etter en times tid:
Tørr, treaktig, seriøs. Det stikkende er nesten helt borte. Jeg kan fortsatt ikke skille notene fra hverandre, bortsett fra en mild søthet som antakelig er sandeltre og ambra, og en slags sprek og ganske tiltalende harskhet (jaja- hva skal man si, da?) som må være kummin. Kummin lukter jo litt sånn – tiltalende svette – ikke sant?  Egentlig farlig sexy – jeg får litt lyst til å glefse vellystig etter noen.

Dette er typisk en sånn duft som etterlater meg i forvirring. Avsky og forelskelse på èn gang, på en måte. Jeg er vel  tilbøyelig til å ville velge en duft som er i alle fall litt mer yummy fra første sniff  🙂

Be Sociable, Share!

No comments yet to Montale II – Amber & Spices

  • HAHA 😀 Jeg driver og sliter med Montale prøvene mine jeg også. De er fullspekket av noter jeg egentlig sliter noe skrekkelig med (ja, rose og oud og sånn)Men de er så spennende også. Jeg trenger litt tid med testing – har hørt om de som har testet i flere uker, og endel opp med å digge dem 😀

  • Ja, dette er ikke noe lettvint prosjekt, skal jeg hilse og si.
    Jeg går og smånipper til venstre håndledd nå. Rapport kommer 😀

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

juni 2009
M T O T F L S
« mai   jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer