Bra greier for oss sensitive

Bra greier for oss sensitive

Jeg tenkte jeg skulle gi en anbefaling igjen. Tidligere – fjor en gang – sutret jeg over at jeg ikke kunne finne noen øyesminkefjerner som funket for meg, fordi jeg fikk sår på øyelokkene av alt jeg prøvde. Så ble jeg anbefalt Babors renseprogram for sensitiv hud. Det brukes for hele ansiktet, øynene også, og er bare superlettvindt, effektivt og får huden til å føles smidig og ren. Jeg masserer 2 pump av oljen (den store flaska) inn i tørr hud og på vipper og øyelokk og sånn. Så fukter jeg hendene og litt i fjeset, tar ett pump fra den lille flaska i håndflaten, og masserer inn i ansiktet. Deretter skyller jeg av. Ferdig og null reaksjoner i huden. Dette har blitt et daglig i-dusjen-program for meg, og jeg er storligen fornøyd.

Nå har jeg i tillegg (jeg gir meg jo aldri) funnet Clinques øyesminkefjernekrem. Den tåler jeg. Og så er den svært praktis på reise. Det er den grønne.

DSC_0001

0 kommentarer til «Bra greier for oss sensitive»

  1. Nei, jeg synes ikke det, egentlig. De to fra Babor tar jeg som en «en-opplevelse» i dusjen om kvelden vanligvis, og jeg ser og opplever det mest som nytelse. Og lettvint/effektivt. Dermed fornøyd 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *