Når vi likevel er på parfymehylla…

Når vi likevel er på parfymehylla…

Har du raidet hylla til din kjære i det siste, eller noen gang?

Det gjorde jeg nylig, og det kommer til å gjenta seg, kan jeg røpe. Han har nemlig en flaske Fahrenheit fra Dior inni der, og den er inni granskauen deilig. Sånn frisk og mild og litt spennende, alt på en gang. Søt, men litt bitter. Frisk, men myk.

Toppnoter: mandarin og bergamott
Hjertenoter; fiolblader, nellik, muskat
Bunnoter: vetiver, patchouli, lær

Hva har din bedre halvdel i hylla si? Og, –har du snoket litt?  Fortell !

fahrenheit

Sakecat’s Scent Project

0 kommentarer til «Når vi likevel er på parfymehylla…»

 1. Hmmm… Ein eks brukte denne, litt smertefylt, trur det ville vere snodig å gå med denne sjølv. Men eg huskar den som veldig deilig, ja. Hmmm…

 2. Pussig det det med herredufter 😉 De er nesten bedre enn damedufter! Jeg husker fortsatt hvilken duft gubben brukte da vi traff hverandre – gir et sånt lite gys i magen når jeg kjenner den duften igjen 🙂

 3. Jeg tror nok det tar noen år før jeg begir meg ut i orientalsk-krydret-varm-duftene. Foreløpig er det floralene og de unge, «grønne» notene jeg foretrekker. Jeg har såvidt beveget med ut i unisex med CK one (selvsagt!) og den passer meg ypperlig. Frisk, ren og «som skjærsmin i en regnværsdag».
  Topp: Bergamot, Cardamom, Fresh Pineapple, Papaya, Green tree accord..
  Midt: Hedione High Cis (derived from Jasmine), Violet, Rose, Nutmeg, Green tree accord.
  Base: Musk, Amber, Green tree accord.

 4. Det er noe med årene her, tror jeg. For mange i alle fall, -og i alle fall for meg. Men, jeg har CK One, jeg også, og den er sommerfrisk og fin 😀

 5. Jeg er så novise på parfyme at jeg ikke tenkte at CK one var en herreduft, bare kjøpte den… Den er jo så god!
  Husets Herre har CK man, den får han ha i fred, den lukter ikke godt på meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *