Generell velduft

Generell velduft

Jeg innrømmer det. Jeg har etterhvert litt vanskelig for å begynne dagen ordentlig uten å ha vært gjennom mitt opp-piggende, lille rituale hvor jeg velger dagens duft.  Ikke for det – det er neppe nødvendig å la være.

Noen ganger (men altså ikke alltid   😀  ) føles det imidlertid litt “over the top” å gripe til parfymeflasken når man for eksempel – som i dag – skal sjaue med jordsekker i hagen.

Da er det fint å gripe til en body lotion med ekstra god duft, når man likevel skal smøre sine tørre legger etter morradusjen.  I dag ble det Biotherms “Eau Vitaminèe” for meg, og jeg har følgelig vandret rundt i en svak, nesten umerkelig, sky av grapefrukt, jasmine, freesia og hvit musk . Jeg synes slike parfymerte body lotions er for kraftige til å brukes over hele kroppen, men legger eller armer er helt passe.

Anbefales  😀

Bioth_vitaminee_bodylotion

Men, så det er klart: det kan føles helt korrekt å sjaue jordsekker iført Chanel no.5 også  😉

0 kommentarer til «Generell velduft»

 1. Helt enig. Man kan til og med gå til sengs kun iført Chanel nr 5.
  Vi og Marilyn. 🙂
  Ha en god søndagskveld og en fin hagetid. Nå er det praktfullt.

 2. Kommer an på bruken. På en bitteliten flyplass i Bulgaria kom jeg over et aldeles skrekkelig damemenneske, omtrent formet som en liten beltetraktor, hun trampet inn til parfymehylla og DUSJET hele legemet med prøveflaska av Chanel no. 5. Stakkars de som skulle sitte ved siden av henne på vei hjem til en industriby i Midlands…. 😆

 3. smgj: hehe, den var artig! Jeg hadde White linen en gang på åttitallet. Den var god, men litt skarp, mener jeg å minnes. Jeg var jo ung, back then. Ser det er iris i Pure WL, -hm skeptisk til iris.

  Alt godt: Fra hvem?

 4. Apropos det å sjaue jordsekker iført parfyme så kan det gi en ny opplevelse av angjeldende parfyme. Jeg mener – siden parfyme ofte utvikler seg helt forskjellig på kontortørr hud kontra varm og småsvett fysisk-arbeid-hud.

 5. smgj: Det har jeg – til dels «smertelig» – fått erfare på spinningtime, hvor den lille dæsjen med duft «i utringingen» er blitt voldsomt aktivert! Nærmest oppskriften på å ødelegge et godt forhold til en duft. Hoi…

 6. Tja .. I går da jeg skulle bunte sammen rosehekken (grrrr ..), gikk jeg først inn og dusjet på min nye eksklusive «fest» parfyme. Gosh – Det hjalp 😀 Som regel velger jeg duft etter anledning og klær osv MEN det hender jeg på død og liv vil ha på meg en riktig så sofistikert duft, og må kle meg deretter også. Når jeg dukker opp stivpyntet på jobb, får jeg spørsmål om jeg skal på fest .. 😀

 7. Skal man bakse med rosehekken må man være væpnet med pågangsmot, ja – og da hjelper den gode duften 😀
  Så heldige de er på jobben din, da – som har deg å se fram til!

 8. L’artisan. Eg har den, neste gong du stikk innom får du sniffe. (Eg trur det var den eg kjøpte hos Heaven Scent då du og eg var der?)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *