Da ble det Ebay

Da ble det Ebay

Nå har jeg lett gjennom de nettbutikkene jeg vet om – unntagen Impecta – det kom jeg først på i dag, og de har.

Det er altså vannkrystaller det er snakk om. Water gel eller Rain gel eller hva det nå kalles.  Jeg hadde en halvkilosboks av dette som jeg (merkelig nok) fikk gjennom en bestilling av hos en av de engelske for et par år siden, men nå er den tom.Jeg har mast og mast på alle blomsterhandlere og gartnerier rundt her også, men de ser ikke ut til å ville ta det inn – de ser vel for seg at det kanskje blir mindre påfyll-kjøp på den måten?

Jeg orker ikke å bakse med bleiefyll, og jeg orker ikke disse små pinglepakkene heller, og krukkeplantene blir dramatisk mye finere med enn uten, så i går bestilte jeg like godt et helt kilo fra en amerikansk leverandør på Ebay.  Går kjøpet greit må vi vel regne med at jeg har vanningshjelp i noen år. Jeg håper det går kjapt  🙂

Det er ytterst irriterende med denne avgrensningen mot ikke-EU-land som de engelske nettbutikkene driver med. Grrrr! 

Her ser du en typisk krukke fra min Lobelia-sommer, 2004. Da brukte jeg selvsagt vannkrystaller. Krukkene sto midt i solsteika, og jeg vannet skikkelig én-1 gang pr.uke. Det gikk helt fint 🙂

dscf1146

0 kommentarer til «Da ble det Ebay»

  1. For en flott lobeliakrukke:-)
    Water gel skal jeg jammen huske å ha i krukkene når jeg begynner å plante i de. Bleiefyll har jeg aldri prøvd.

    Takk for påminnelsen ang. water gel og ha en fortsatt fin helg:-)

  2. Joda, Marit – men jeg har ikke funnet noen butikker eller hagesentere som fører det. Swell gel er det vel hennes produkt heter. Jeg har informert alle «mine» hagesentere om at dette finnes, og gitt dem nettadressen til Helene, men hjelper det? Njet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *