Du finner meg i drivhuset

Du finner meg i drivhuset

For i dag skal jeg prikle!

Det er for øvrig et aldeles strålende vakkert vær  🙂

 

Update:

Det evige spørsmål:  hvor mange tomatplanter trenger jeg egentlig?

0 kommentarer til «Du finner meg i drivhuset»

  1. Ja ikke sant det er deilig vårvær for tiden. Du finner meg i drivhuset er forøvrig et slagord her i heimen. Når mine to menn ikke finner meg går de automatisk ut i drivhuset. Herr Sønn går ofte rett ned dit når han kommer på besøk. Større sjanse for å finne meg der enn å finne meg inne:-))

  2. Kjenner til det med tomatplantene. Jeg ender som regel med altfor mange, det blir en jungel uten like, og de får ikke så godt stell som de bør og bærer ikke så bra som de kunne. Jeg lover bot og bedring hvert år, men det har ikke skjedd ennå. Jeg er også å finne i drivhuset – endelig.

  3. haha! Etter min erfaring så trenger du halvparten av halvparten av det du tror du trenger. =D
    Som regelender jeg opp med å klippe av alt bladverk som planten ikke må ha for å hjelpe på lufttilstanden rundt plantene. i fjpor ble det rene jungelen der inne mens jeg var på ferie.
    Jeg er foreløbig bare i dirvhuset i huet. men det er ikke så lenge til drivhusflyttinga nå så jeg klarer vel å vente litt til =))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *