Stillstand avler stillstand

Stillstand avler stillstand

-og mangel på motivasjon.

Jeg har ikke trent skikkelig regelmessig på alt for lenge. Så får jeg dårlig samvittighet, og så føler jeg meg blubbete og håpløs. Jeg tuller meg inn i en depresjonslignende tilstand bare ved tanken på å gå på trening. Jeg kommer i en depresjonslignende tilstand av å ikke trene.

Huff.

Det er på tide å skru på igjen hjernen og plassere lista et sted jeg klarer å kravle over.

I morra.

0 kommentarer til «Stillstand avler stillstand»

  1. Usjameida…
    Jeg har heller ikke trent på altfor lenge. Er bekymret for hvordan skuldrene vil ta vårens hagegraving. Vi tar oss sammen. I morra…

  2. Underlige greier det der, hvordan man får mindre energi av å gjøre ingenting og masse energi av å gjøre masse……..

  3. Jeg har fått en liten giv og kom akkurat over en podcast som lover at det er treningsmusikk for løping, spinning og andre intensive treningsformer 😉 Vi får se om det holder stikk ved neste trening 😉

    Podrunner het den, med DJ Steve Boyett!

  4. Dette er vel ikke helt ukjent, nei, men det er en stund siden jeg hadde det slik. Og jeg vet at det alltid er herlig etterpå selv om det ikke frister der og da (men det vet du selvsagt og derfor er ikke det noe argument muligens). Men jeg vet at jeg av og til har hatt nytte av litt mindre intesive økter de gangene jeg ikke har så veldig lyst til ordinære økter. Kanskje det kan motivere litt? En 75%-økt?

  5. Ja, det er noe med det, Øyvind. Ha som mål å gå i stedet for å ha som mål å løpe, for eksempel. Da er det bare å løpe når man får lyst. Og sånn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *