Pelargonium. Oppdatert; Golden stardust?

Pelargonium. Oppdatert; Golden stardust?

Jeg fant denne stiklingen på et gartneri forleden, og hadde ikke de aller største forventningene, men se på denne her  – er den ikke flott?  Jeg blir glad for tips – han gartneren hadde følgende melding å komme med da jeg spurte hva den het:   «granium» 

Jeg har lett inne på pelargonium.no (flott side!)  – finner at Golden stardust ligner veldig, bortsett fra at min er noe lysere i blomsten. Hva tror dere?

Bildet er klikkbart.

dsc_0069

 

dsc_0059

6 kommentarer til «Pelargonium. Oppdatert; Golden stardust?»

  1. Kjempesøt var den. Lizzi vet helt sikkert hvilken det er.

    Geranium…………..om trent som når jeg spør etter navnet på en fuchsia og de svarer tåre…….

  2. Den var søt, ja. 🙂
    Men si meg, hvordan får du til klikkbare bilder? Det får ikke jeg til i wordpress…

  3. HildeG: tsk tsk!

    toneme: jeg laster opp bildet i full størrelse. Ferdig ‘crunchet’ lager wp det slik at det er merket av for både medium og full størrelse. Dårlig forklart. Det er i alle fall ikke bevisste valg jeg har gjort selv.

  4. Villart er det ikke, men jeg har tenkt meg fram til at det må være en stjernepelargonia, og lurer på om det kan være en ‘Golden stardust’

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *