B for blå

B for blå

-som i blå kveld.
En beskjæring av det andre utebildet jeg tok med det nye kameraet (jeg putter forresten bilder inn i fotobloggen igjen – se i stolpen til høyre). De er sånn nå, kveldene. Disige og blå, duftende av bål og fuktige, bare veier og alt som lager seg til i jorda og nesten er i gang med årets vårspurt.
Mitt bidrag til bokstaven B i ABC i ord og bilder.

dsc_0037

0 kommentarer til «B for blå»

 1. B for blå,ja! Og et flott bilde! Fotograferte du før du begynte å blogge? Jeg gjorde ikke det noe særlig. Litt var det jo når ungene hadde bursdag og til jul og 17. mai og slikt – ja, også av dyrene da. Men da jeg begynte å blogge, så oppdaget jeg at jeg trengte bilder for å krydre innleggene litt og det var da det startet. Nå ser jeg motiver over alt og er en pest og plage å gå tur med. Til og med Jølle, hunden vår, sukker oppgitt av meg og setter seg pent ned for å vente når jeg hopper rundt og knipser i vei…
  Bildet ditt av fint og illustrerte godt B for blå.
  Likte godt det bildet under her også:)

 2. Takk for de fine ordan 🙂

  Petunia: ja og nei. Jeg har fotografert blomster og hagen min i årevis, og litt på ferier og sånn, men har vært frustrert over at jeg ikke får til det uttrykket/kvaliteten som jeg har ønsket meg. Derfor speilrefleks. Nå skal jeg altså være frustrert over alt det nye jeg ikke får til, i noen år 😆

 3. Fargen er helt uvirkelig. Jeg har ikke lagt på noe filter eller gjort noe i PhotoShop i det hele tatt.
  I strandbildet i fotobloggen har jeg derimot brukt en sånn kvikkfix og deretter lagt på en anelse sepia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *