Er du også en sniffer ?

Er du også en sniffer ?

Nå er det slettes ikke lim og lightergass jeg snakker om her, det er selvsagt parfyme/eau de parfume/eau de cologne – og sånn. Jeg har vel alltid vært opptatt av dufter, og brukt dem også, men det var nok den glamorøse bibliotekaren (lenke i bloggrollen) som fikk «tent» meg igjen for et par år siden. På en runde jeg hadde på YouTube i går kom jeg over Katie Puckrik. Hun poster duftomtaler, og det på en veldig bra og smakfull måte, synes jeg.  Intervju med henne, med mange lenker til ytterligere velduftende steder  her.

Enjoy!

0 kommentarer til «Er du også en sniffer ?»

  1. Eg er vel ute av skapet, parfymeskapet, altså. Dufter gir meg stor glede, og det er artig å kunne påverke omgjevnadane sine på ulike måtar alt etter kva duft ein har på seg.

  2. Som asmatiker er jeg glad for alle som ikke sprayer seg med parfyme, jeg da. Det er ikke alltid like lett når en blir ståene eller sittende ved siden av en som dunster som et helt parfymeri. Da er det bare å finne frem Bricanylen og håpe at en ikke blir altfor tett og at det ikke sitter i for lenge.

  3. Full forståelse for det, Ingrid. Jeg er oppvokst med en sterkt plaget mor, og tenker alltid over hvor jeg er og hva jeg skal før jeg tar fram godluktflaska 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *