Rapport / ååå, så forelska jeg er!

Rapport / ååå, så forelska jeg er!

Det ble en kort skitur. Halvannen time inkl. sitte ned og drikke kaffe og spise grovbrød med brunost og se på alle ungene som drev skihopp på de i alt 18 små hoppene som var «strødd» ut over jordet så det nesten så ut som en kulekjøringsløype. Været er sånn femtitalls silkeføre-og-sol – aktig. Glitresnø, bål i skogkanten, stille, nydelig.
Alle de dobbeldansfolka var der, og alle de som var omtrent like dårlige på ski som meg også – ikke bare de på tre år, altså – det var voksne også. Og så var jeg selvsagt ikke fullt så elendig til å gå på ski som jeg hadde trodd.
Jeg klarer fint å holde gå-på-tur-fart på flatmark. Jeg klarer å buksere meg opp bratte bakker i fiskebein. Jeg turte å sette utfor den lange, bratte bakken – i sporet hvor det er glattest, selv om jeg visst jeg kom til å dette, og det gjorde jeg. Jeg klarte å komme meg opp ved egen hjelp uten å ta av meg skia. Jeg øvde meg på å ploge, noe jeg aldri har lært skikkelig før, delvis fordi jeg har hatt treski med trillrunde kanter, og jeg øvde meg på å slappe av i armer/overkropp samt «bend ze neez» i slake unnabakker. Jeg datt mange ganger, skikkelig mør i halen. Pyttpytt!
080812-131335-067007

Som du skjønner: dette var en begivenhet i livet mitt 😀 Hovedansvaret for at det ble trivelig og jeg har lyst på skitur i morra også, er han kjæresten min. Han er så mestringsfokusert, vennlig og tålmodig, at jeg kjenner at hjertet svulmer. Lykkesukk!!

0 kommentarer til «Rapport / ååå, så forelska jeg er!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *