Vaskeposen

Vaskeposen

«…latterliggjør mennene som ikke vet hvor – øh – vaskeposen – øh – står», sa en sosiolog eller hva det nå var han var, han som kommenterte på dette reality-programmet om den derre øya oppe i Nordland Troms, som begynner på tv i kveld. Tema var jo den påståtte langvarige tradisjonen i media hvor menn latterliggjøres, siden det ikke er lov å latterliggjøre kvinner lengre…

Skal man på død og liv latterliggjøre noen hele tida,  da? 

I så fall må jeg få lov til å bemerke at jeg slapp fra meg noen tydelige *æææ!fniiis!!* over den …øh-vaskeposen..    :mrgreen:      😆

0 kommentarer til «Vaskeposen»

 1. Jeg synes svært mange latterliggjør seg selv på en utmerket måte, men tradisjon med latterliggjøring av menn??
  Javeljavel.
  Øya ligger i Troms forøvrig og er et pussig lite sted..

 2. He-he, vaskeposen du……javisstja 😀

  Men menn HAR en tendens til å bli latterlig-gjort når de ikke mestrer ting som er typiske «dameting». Tenk bare på alle de filmsnuttene som eksisterer om menn som skal skifte bleie med enten neseklyper eller brekninger eller bleien på strak arm lengst mulig bort fra kroppen eller hjelm!!!…….

  Sånn ellers så ligger den øya i Midt-Troms, på «yttersida» av Senja, en liten times kjøretur fra der jeg bor 🙂

 3. Jeg synes latterliggjøring er en uting enten det er av kvinner eller menn. Kvinner er heller ikke verdensmestre i alt, heller ikke menn.
  Ellers skal jeg få med meg første episode av denne serien i kveld, så får jeg se om det blir å følge med til «the bitter end».
  Og på søndag starter «Himmelblå» med åtte nye episoder.

 4. Aha – da skal jeg mobbe min kollega fra Harstad, som plasserte øya i Nordland. Eller, -var det radioen? Søren, jeg må finne ut hvem som skal mobbes 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *