Be(hn)døvende uinteressant

Be(hn)døvende uinteressant

Jeg registrerer at de fleste aviser og blogger, samt tv og radio, basker i Ari Behns uttalelser om hr.Grimstad.  Det var bare det jeg ville si: hva disse pretensiøse, selvopptatte hanekyllingene bedriver av øvelser for å få oppmerksomhet er i grunnen bedøvende uinteressant. Mener jeg.  Denne  kommentaren var vel ganske treffende. Haha!

Og nå været:

Det blåser og regner ute.  Det blåser så det er litt vanskelig å få beveget seg til og fra vedskjulet.

0 kommentarer til «Be(hn)døvende uinteressant»

 1. Stakkars Ari, brenne inne med slikt i 8 år! Og han som er den mest kongelige av dem alle….. Ja til republikk sier nå jeg.

 2. We live in interesting times…
  Jeg kan knapt vente til Ari nå tar løs igjen..Og med eks-uvennen Heimly på laget må det bare bli bra. Spørs bare om utspillene vil fortsette å sammenfalle med bokutgivelser. Har spesielt sans for skrivetronstolen og det noe spesielle bokarrangementet på peisen. Her var det interiørinspirasjon å hente. Hennes Majestet Dronningen har nok fornyet valiumresepten…

 3. For det første må jeg bare si at jeg har irritert meg litt over Grimstad selv, jeg synes ingen skal gjøre som ham. Bli tidligere arbeidsgivers største kritiker og kommentator. Det illojalt synes jeg, selv om han ikke jobber der lengre.

  Men Behn som da påberoper seg å kringkaste rykter fra sin svigerfars «firma» – i riksdekkende medier – det er helt hinsides!

  Skulle jeg vært flue på veggen i bare èn middag i løpet av mitt liv tror jeg Behns neste middag med svigerfamilien står øverst på ønskelisten.

  Det som imidlertid irriterer meg ennå mer enn de to er hvor stor plass de vies i media. Skjer det ikke viktigere ting i verden?

 4. Enig i at Grimstad har vært heller uspiselig og infam, i sin iver etter å belære deg og meg om kongefamiliens indre liv – vel vitende om at de ikke kan kommentere eller ta igjen. Illojalt er dekkende. Samme fra Behns side. Uspiselig og sørgelig gjennomskuelig.
  Behns (og andre medienissers) følelsesliv har nok ekstra sterk trøkk og behov for eksponering når det nærmer seg bokutgivelser og slikt, ja.

 5. Selv om jeg er enig i at Grimstad har vært illojal, må jeg innrømmet at jeg irriterte meg kraftig over Herr Behn, da jeg hørte et intervju med ham på radioen mens jeg stullet med frø og prikling ute i drivhuset her om dagen.

  Jeg blir litt flau på hans vegne jeg…..

 6. Er mest sjokkert over norsk presses prioriteringer, det er krise i Gaza, sentral-Afrika og ja – finanskrise med nedadgående sysselsettingsspiral. Og så slå opp DETTE.

  Huff.

 7. Enig med Anita. Dette er storm i et norsk vannglass mens verdenskrisene går sin skakke gang uten å nevne de så veldig mye. Det er nok ikke lett å stå på sine egne Be(h)n og være inngiftet i kongefamilien, nei 😉

 8. Bare det at Behn ble intervjuet i RedaksjonEn istedet for legene som kom fra Gaza sier vel sitt om prioriteringer
  i media.

 9. Men, jeg må jo si at et «interessant» ord jeg ler mye av i disse dager er «remje». …..

  Forsøk på en hersketeknikk som ikke er spesielt tiltalende.

 10. Hihi.
  Ellers må jeg si at det er litt forfriskende med vannsprut fra eggeglass innimellom. Gudene – og alle andre – skal vite at det er nok elendighet. Men det er jaggu godt man ikke er royalist. Det skulle ha vært særdeles tungt nå. 😉
  Behn er forøvrig bedre som designer enn som talsmann for kongehuset og jeg håper at Grimstad var bedre i sin stilling dengang da enn han har vært etterpå, for maken til drittslenging… Et munnhell renner meg i hu – noe om at det skal godt gjøres å kaste dritt uten å bli skitten selv. 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *