Taliban – igjen

Taliban – igjen

Jeg ser i Dagbla’ på nett at taliban har tatt makten i en del av Pakistan,  og starter med å nekte jenter skolegang.  Si meg, -hvordan kan disse hatske mennene oppnå makten sin?  Det at de får slippe til må jo bero på at folkene som bor i de områdene det gjelder på en eller annen måte gir dem legitimitet? Eller hva?  Og, hvordan KAN de det ? Det var jo til Pakistan folk rømte fra Afganistan da taliban herjet der, så det er jo ikke slik at folk ikke kjenner til hvordan forholdene blir for folk når sharialover innføres. 

 Min forstand og kunnskap er sterkt begrenset – i alle fall når det gjelder politiske forhold i andre land, men slikt som dette får min lille forstand til å stå helt stille – og frustrasjonen til å boble, så det kommer ingen kloke analyser og vurderinger fra mitt tastatur, kun denne vesle utblåsningen.

0 kommentarer til «Taliban – igjen»

  1. Det er vel så enkelt som at med våpenmakt og terrorvelde trenger man ikke noen legitimitet i folket. Syns også dette er horibelt. 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *