A soulful celebration

A soulful celebration

Inne hos HildeG ligger det en musikkvideo i hennes 18. luke i dag, – nærmere bestemt koret «Hallelujah!» fra Handels «Messias». Da husket jeg denne, som jeg kjøpte og spilte en del for noen år siden, men hadde glemt.

Den er ikke helt borte, denne her heller, det kjennes i dansefoten – eller hva synes dere?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1DkBeYiLVO4]

Det er litt av et lag som er med og synger her: Vanessa Bell Armstrong, Patti Austin, Bernie K., Daryl Coley, Commisioned, Andrae Crouch, Sandra Crouch, Clifton Davis, Charles Dutton, Kim Fields, Larnelle Harris, Edwin Hawkins, Linda Hopkins, Al Jarreau, Chaka Khan, Gladys Knight,  og en haug andre, deriblant Take6.  Dirigent: Quincy Jones.

 

 

0 kommentarer til «A soulful celebration»

  1. Å, den er kjempefin! Eg har heile plata, eit skikkeleg kick. Eg skal ta den fram igjen med ein gong. Every valley er heilt fantastisk! Eg skulle gjerne ha vore i det koret…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *