Og nå: sport

I dag morges satt jeg i bilen på veg til jobb og tenkte på fotballklubben min, Blackburn rovers. De har tapt og tapt og tapt i det siste, sist 0-3 mot Wigham (?) – noen som har hørt om det laget før? Jeg kjemper mot katastrofefølelsen som går på at det er min interesse i klubben som gjør at det går så dårlig, og jeg satt der i bilen og tenkte: Ince må gå! (det er slik vi fotballinteresserte uttrykker oss)
Nå ser jeg i en herværende avis at Ince har fått sparken. Det var da stimulerende! Nå håper jeg man finner en arvtaker som kan gi ett eller annet som funker, nå da.

Og da sier vi takk for oss her i sporten.

Be Sociable, Share!

No comments yet to Og nå: sport

 • Iler til med fuktig klut – sånn fotballfeber kan rett gi både manglende dømmekraft, halusinasjoner og psykoser. :-S

 • oyhovoft

  Her har du litt stoff for bruk i eventuelle konversasjoner:

  Wigan (byen ligger mellom Liverpool og Manchester og er også kjent som hjembyen til Ian McKellen)har vært i Premier League siden 2005 da de for første gang rykket opp. Ligger for tida på niendeplass i PL, ti plasser foran Blackburn og slik sett var det ikke noen overraskelse at kampen gikk som den gjorde. Laget ble ellers profesjonelt så sent som i 1978. 10. plassen i 2006 er klubbens beste plassering noen gang, i fjor ble de nummer 14.

 • hildeG

  Hva med å begynne å holde med et lag som vinner noe av og til i stedet? Hvis du nå absolutt må bry deg om fotball? 😉

 • Christine

  «Holde med et lag som vinner noe av og til» er en svært dårlig begrunnnelse for å holde med et lag. Det er det bare de som ikke interesserer seg for fotball som kan finne på å si, Hilde 😉 Kanskje i det man begynner å holde med et lag kan det være avgjørende, men man svikter jo ikke laget når det går dårlig? Da kan man like greit slutte å være fotballfan.Nemlig.
  Forøvrig skal jeg og poden se ManU banke Blackburn i februar….:-)

 • oyhovoft

  Tror for øvrig du skal være fornøyd med Sam Allardyce som ny manager. Han hadde ganske stor suksess i Bolton i sju-åtte år. Var riktignok en fiasko i Newcastle forrige sesong, han satt vel bare i fire-fem måneder før han fikk fyken. Han har også vært manager i Notts County, Englands eldste klubb.

  Ellers er jeg helt enig med Christines vurderinger. Jeg har flere gode kamerater som er Leedsfans og er det noen som virkelig har opplevd store nedturer på få år er det disse gutta. Men de blir bare mer og mer patriotiske. Og jeg har også ventet i 19 år på et nytt seriemesterskap. Dog har jeg fått med meg CL i 2004-05 og dessuten UEFA-cupseier og FA-cupseier (og Ligacupen, men det betyr ikke noe), men seriemesterskap er og blir det store og jeg venter og venter, for en dag…

 • Takk for støtte og forståelse! Hulk!
  Det hører med til gamet å syte og klage ganske mye, skjønner du Hilde 🙂

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

desember 2008
M T O T F L S
« nov   jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer