Jeg har fått en utmerkelse :-)

Jeg har fått en utmerkelse :-)

Solfrid har gitt meg denne utmerkelsen, og det ble jeg glad for, tusen takk  🙂 :   utmerking Om de som får utmerkelsen heter det: Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.»   Nå er jeg sannelig ikke sikker på hvem som har fått denne hos andre fra før, men det er vel ikke helt poenget heller, så jeg sender utmerkelsen videre til:

Lothiane

Victoria

Mona O

HildeG

Lene

Virrvarr (der hagler det vel snart med utmerkelser, haha!)

Solskygger

Vibeke

0 kommentarer til «Jeg har fått en utmerkelse :-)»

  1. Ja, den over der var altså fra meg… Jeg glemmer jo å logge meg ut og dermed kommenterer jeg helt feil!

    Tusen takk, du er så veldig grei. Gir mye av deg selv til andre 🙂

  2. Det er postet under «Fornøydmed», ser jeg. Jeg er også fornøyd og ganske beæret faktisk. Tusen hjertelig! Nærhet i rom, tid og forhold. Det likte jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *