Riper i lakken

Riper i lakken

I går kveld – eller i natt, kanskje – lakket jeg neglene festfine og svartrøde mens jeg så Oceans 13 på tv.
Underlakk og tre lag og overlakk. Jeg satt stille med de blanke, blanke neglene mine i en hel evighet, og trodde jeg var trygg. Men, var jeg det? Neeeeida!

I dag ser det ut som noen har gått amok på skøyter og med stiletthæler på neglene mine. Akk!

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mg7BBP8_mj8]

0 kommentarer til «Riper i lakken»

  1. Et tips for å slippe «sengetøymønster» i neglelakken, er å ta lakkingen over 2 kvelder. Underlakk og ett lag vanlig lakk første kvelden og strøk 2 + overlakk andre kvelden. Da rekker lagene å tørke skikkelig og du slipper vente i timesvis før du kan gjøre noe fornuftig igjen 😉 2 strøk av gangen tørker forholdsvis fort.

  2. Det er derfor man alltid bør legge et lite lommespeil i umiddelbar nærhet når man lakker neglene. Neglelakk-midden kjenner lukten lang vei og kommer styrtende, med de bitte bitte små skøytene sine i en snor rundt halsen, de simpelthen elsker denne sporten og klarer ikke dy seg. Men de har det mye morsommere på et speil, for der er det plass til hele gjengen, så slipper de å fordele seg på ti forskjellige negler. Jeg er veldig glad for å kunne klare opp i dette. PS: Gøyalt innlegg.

  3. Ja, livet er en jammerdal!!

    Heretter skal jeg alltid ha et lommespeil for hånden etter kveldslakking. Strålende tips 🙂 Å ta det over to kvelder er fint hvis man har evnen til å planlegge…

  4. To kvelder for å lakke negler…. i teorien bra, hadde vi bare hatt negler å bekymre oss over. Men er det ikke merkelig alt som bare MÅ gjøres med det samme du har lagt lakken på? Jeg tror det er en naturlov, neglelakk lagt av amatører skal ikke bli bra.

  5. KJenner godt til det der. Og vet du hva? Jeg har erfart, at dyr neglelakk er umuligst!!
    Billig sånn speeddry greie, fra butikken er helt supert. Prøv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *