Ute av Tordenbloggen igjen

Ute av Tordenbloggen igjen

Nr.6.
Jeg kjenner helt tydelig at det føles greit. Jeg har lest de andre bloggene i mitt ‘felt’, og jeg synes egentlig ikke jeg har noe å komme etter.
Moro var det nå lell.

Tusen takk, dere som stemte på meg. Det varmet skikkelig med de fine kommentarene, og dessuten blir man jo inspirert også 🙂

0 kommentarer til «Ute av Tordenbloggen igjen»

 1. ? i «ditt» felt hva da? Akkurat den skjønte jeg ikke helt. Lest de andre bloggene i «ditt» felt? Jeg er nok stokk dum – men hvordan kan du være ute av cupen? Hvor mange skal med der da? Og når det gjelder god eller dårlig blogg, så kommer det an på øyet som ser. Jeg for min del synes Hagen på Hytta er en mye bedre blogg enn mange av de rundt deg i feltet 🙂

 2. Du fikk i alle fall stemmen min. Og så istemmer jeg Vibekes observasjon oppi her:

  Øynene som ser borti tordenbloggen, ser ikke så veldig mye lengre enn til nesetippen — på hvilken et knippe årvisse gjengangere (med kompatibel etterfylling) befinner seg.

 3. Jeg er litt enig med Jarle og vibeke, kjenner jeg. For all del – det ER veldig mange gode blogger i «klikken» – men det ER også litt tendenser til å se maks ut til hverandres nesetipper.
  Og for å være ærlig synes jeg generelt at det er lite spenn i de bloggene som går videre. Det er samfunnsengasjement som teller i denne konkurransen ser jeg – enten det er servert objektivt saktlig eller subjektivt sarkastisk, mens bloggverden som helhet er så mye mer. Det er blogger om busser, mote, kultur, foto, hage, interiør, hobby og teknologi for å nevne noen «kategorier» hvor jeg har funnet blogger som jeg oppfatter som leseverdige. Det er veldig mange GODE blogger innen de andre feltene – eller i skjæringen mellom flere felt – som rett og slett ikke kommer med fordi det er et fåtall innsidere som foretrekker relativt like blogger.
  Så, Britt Åse. Å hevde seg så høyt i en såappas smal klasse, om enn ikke uttalt, er slett ikke verst. 😉

 4. Og jeg kan ikke annet enn å være enig med alt dere sier. Britt Åse, du hadde absolutt fortjent en plass i neste runde. Bloggen din er i høyeste grad både les- og severdig. Kjempekoselig blogg synes nå jeg! 🙂

  Vi har jo hatt en «liten diskusjon» på hagegal hvorvidt man skal stemme frem de hagegales blogger eller ikke. Egentlig har vi vel ikke vært uenige i det hele tatt sånn jeg ser det. Etter hva jeg har observert har langt de fleste hagegale riktignok stemt frem de hagegales blogger, men de har da sannerlig stemt på andre blogger i gruppen også.

  Det samme kan man vel ikke akkurat si når det gjelder veldig mange av de andre. Stort sett ser det vel ut til at de «holder seg til sine egne».

 5. Jøje, så snille dere er, da! Klem i hopetall 😀
  Men altså, uansett smaken i ‘de indre kretser’, så synes jeg faktisk helt på ordentlig at i alle fall Haustljos og Bharfot er meget sterke blogger.
  Om det ellers er som dere sier, så – oh,well – en sånn konkurranse er i alle fall morsom, og en inspirasjon til å skrive mer og forhåpentligvis bedre.

 6. Det er øyet som ser og hjertet som føler når det gjelder blogger som bøker, f.eks. På den topp 100-lista er det faktisk bare 3 blogger jeg har som mine VIRKELIGE favoritter. Så er det noen jeg anser som gode, men som ikke hører med til de virkelige favorittene, så noen som er greie å kikke innom, og resten hoppes galant over. Hadde jeg fått viljen min, noe jeg ikke får – skal Bharfot vinne Tordenbloggen, og Revolusjonært Roteloft bli nr 2. Og aller helst ville jeg hatt Mannfolkprat laaaaaaaangt oppe. Dagens finalister får ikke stemme av meg. Sånn er det med den saken 🙂

 7. Skal ikke uttale meg om ønsket rekkefølge, sånt klarer jeg aldri å bli enig med meg sjøl om, men at Mannfolkprat også er en kjempegod blogg, det er sant 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *