Jeremiade og svibler

Jeremiade og svibler

Jeremiade: Jeg er 3/4 sjuk på snart tredje uka. Først nysing og hosting og vondt i kroppen og litt feber og det der. Deretter litt bedre i noen dager, men fryktelig trøtt. Så noen dager med underlig mage for å bruke en lett omskriving, og nå er det sår hals, snørr,  hoste, verkende kropp.  Fytterakkern, så ubehagelig og så drittlei jeg er.  Jajaja, bagateller, jeg vet. Ikkedestomindre, -jeg er vant til å være frisk og jeg lengter etter å trene, og synes ettertrykkelig synd på meg selv.

Så blir lunta enda kortere enn vanlig, og jeg hisser meg opp og freser og kjefter på folk jeg liker og er glad i og respekterer. Så blir jeg kjempelei meg og får ikke sove og må gråte en skvett, -og har mest lyst til å grave meg grundig ned.  Hege har en sak i dag hvor hun tenker på så rart det ville vært om hun var mer – dempet – enn det hun er. Kjenner meg igjen i (min tolkning av)  den der, ja.  *sukk* !

Vel

Svibler: På min Paracet-shoppingrunde i dag valgte jeg å falle for årets første svibler. Tre rosa, tre hvite og en mørk rosa/vinrød. Da kan liksom advent begynne så smått. Det er jo ikke så lenge til 1.desember nå, så jeg tenkte det kunne være greit. Det blir uansett fler etterhvert. Svibler er må-ha. Til jul skal de være hvite, i hvit potte, drapert med litt «sølv» og mose. Der kjente jeg at *glede seg til jul* kom til meg. 

Nå har jeg helt meg opp et trøsteglass med rødvin, og akter å tilbringe helga i horisontalen. God fredag til deg  🙂

 

dscf5853

0 kommentarer til «Jeremiade og svibler»

 1. Jeg er helt sikker på at trøsteshopping hever humøret bittelitt. Vin og en halvdårlig tenåringsfilm gjør det iallfall umulig å være deppa over lengre tid. Det er merkelig at «tynn» film med glansbildepersoner fra dypeste Hollywood alltid virker sånn? … Eller ev en gladactiongrøsser. Om smaken skulle gå i den retning.

 2. Ikke lest bok eller bøker,nei. Men, har jo fått med at legendarisk og sånn. Jeg likte den, -jeg liker surrealistisk tøv 😀

  Jeremiade synes jeg også om. Ordet, altså. I det hele tatt; jeg liker sånne gammeldagse referanseord. Og det er helt typisk at jeg akkurat nå ikke kan komme på flere eksempler. Men, de finnes jo. Jadda!

  Ah – nå er det Twin peaks. Perfekt!

 3. Slabbedask, slubbert, snurrig, tirader kom trillende ut her.
  Jeg ble sittende å se på Highschool-Cheerleader-CatFight-film, jeg da. Akkurat passe til å lade opp til «spøkelseslottet» med. 😀

 4. Trøsteklemmer i bøtter og spann. Varm rødvinen, gjerne med litt gløgg… det gjør nok godt.
  Men svibler 🙁 nydelige å se på, men de «stinker» jo… 😉

 5. Å, det gjør så godt med trøsteklemmer!
  Her går det i glovarm te så langt, kanskje rødvin når det blir freddan?
  Synes du svibler stinker? De dufter jo nydelig 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *