Når rosebuketten er vissen

Når rosebuketten er vissen

-men fortsatt dufter. Hva gjør man da?

Jo, man blander alle kronbladene med en pose tørkede roseknopper fra krydderhyllen i ‘innvandrerbutikken’, og legger på et pent glass med tett lokk. Så kan man lette på lokket innimellom, og sniffe litt sommer. Foreløpig har jeg et glass som er praktisk men ikke så pent. Må skaffe vakkert glass til dette  🙂

2008_1004torreroser0001 2008_1004torreroser0003

0 kommentarer til «Når rosebuketten er vissen»

  1. Nok en gang er jeg inspirert av deg. Mine roser er nå høstet før frosten og er blitt lagt i ett norgesglass foreløpig. Da spørs det bare om jeg finner noen godt-duftende-roseknoper i noen krydderhyller her i nærheten da. Det tviler jeg på. Har aldri sett det.

    Men roseknopper i krydderhyllen? Brukes de som en slags krydder altså? Neeei…går det an da?

  2. Jada! Dansk etikett, -det er vel et dansk firma som importerer fra who knows where, da, og teksten sa om bruksområde: potpourri, te – og en ting til som jeg ikke husker. Kan det ha vært kakepynt? Jeg er så flink til å kaste plast for tiden, at posen er for lengst borte.
    Innvandrerbutikken hadde. Du har ikke en sånn en i nærheten, da? Man må smi mens inspirasjonen er der 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *