Fredagsfred

Fredagsfred

I går ettermiddag, mens hun som vasker hos meg ståker med støvsuger og kluter i resten av huset, krøller jeg meg sammen i vinduskroken (med utsikt til hagen) inne hos min kjære. Lunt teppe over knærne, ‘Løvekvinnen’ oppslått i fanget og en stor, rykende kopp te balanserende på en rød kontorstol ved siden av meg. 

Fossnes Hansens stemme setter meg i en nesten meditativ stemning, og jeg veksler mellom å lese om det pelskledte lille barnet, småsove, og betrakte trærne i hagen. Ospa er knallrød og gul og vinrød, og hjertetreet stråler med sine nyanser av orange og rødt. 

 

0 kommentarer til «Fredagsfred»

  1. Det hørtes nydelig ut! Løvekvinnen er en fantastisk fin bok, Fossnes Hansen skriver så bra at han gir meg lyst til å skrive selv. Inspirerende og vakkert. Tror han må være noe av det beste vi har av nålevende norske forfattere. 🙂

    Høsten er flott, håper på mange fine dager med høstfarger og sol. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *