Avmaskering!

Avmaskering!

Lothiane oppfordrer i sin post «Av med maskene» til at alle uten fast avatar registrerer seg med en fast avatar – en «Gravatar» tilknyttet epostadressen man bruker når man kommenterer hos andre, så slipper vi disse stygge bildene som i alle fall WordPress setter inn. 

Gravatar er en «forkortelse» for «Globally Recognized Avatars». Gå inn på Gravatarsiden, der hvor det står ‘sign up’, og følg de superenkle instruksjonene. Virkelig hel-enkelt! 

PS: Det er forresten all grunn til å lese andre ting Lothiane skriver også 🙂

0 kommentarer til «Avmaskering!»

 1. forsøkte, men det blir ingen gravatar på meg.
  – forferdelig mye om og men
  – brukernavnet mitt var opptatt
  Skal jeg forsøke å huske enda et brukernav for bare denne greia?
  Nix
  Blir ikke noe av

 2. Jeg har hatt det i en tidligere bloggkarriere og liker godt det konseptet. Bildet er kanskje ikke helt oppdatert for egen del, men det er en annen sak.

 3. Jaja, forfengelig er man dog – avatarer kan aldri bli helt oppdatert. Trøtt om morran, livlig om kvelden, stressa på jobbben, osv. 😉

 4. Så fint du tar oppfordringen videre – og tusen takk for hyggelige ord om bloggen min! 🙂

  Til de som har wordpresskonto (og det kan man ha uten å blogge), så er det jo bare å fortsette som før – innad i WP i hvert fall. Gravatarer trenger man først når man ikke har blogg, eller når man blogger på annet område og vil ha noe personlig på besøk hos andre. Vi WP’ere kan jo ha bruk for det når vi besøker blogger på andre områder.

  Og til HildeG: Jeg registrerte meg med Gravatar for lange tider siden og har aldri logget meg på siden. Den husker meg bare, tydeligvis. Tror det er fordi den er tilknyttet epostadressen jeg benytter når jeg kommenterer. Da jeg besøkte SignUp-siden husket den meg uten at jeg gjorde noe som helst.

 5. takk for påminningen, har tenkt på det flere ganger før at jeg skulle ordne med gravatar og nå fikk jeg det siste tuppet i rett rettning. Men for no evindelig dilleri med nic da. Man kan kun ha små bokstaver og tall, og dermed mister jeg muligheten til å bruke både blogg og egennavn som brukernavn. Anne er nå tross alt en nugle vanlig navn så det funker dårlig på egenhånd.

  Det blir vel heller til at jeg lager en wp blogg som videresender til moseplassen tror jeg, en dag jeg gidder 😉
  Men nå er den da i allefall skapt, så få vi se åssen det funker..

 6. men hallo, nå slår det meg at den jo ikke er koblet opp mot bloggen min, så man legger ikke igjenn spor om hvem man er. Så dust. Eller er det noen innstilinger jeg ikke har fått med meg?

 7. Anne-moseplassen: Ikke sikker på om jeg skjønner hva du mener nå, men etter at jeg gikk inn i profilen min i Blogger, og la inn avataren min der, samt adressen til bloggen min her på WordPress, OG knyttet avataren opp mot gmail-epostadressen min, så skjer følgende når jeg kommenterer på blogspot:
  Avataren dukker opp ved kommentaren
  Visningsnavnet (adressen til wordpress-bloggen) er klikkbart og peker til Blogger-oversikten min, hvor det ligger lenke hit.

  Æh – hjalp det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *