Årets siste rosebukett?

Årets siste rosebukett?

Jeg plukket dem inn 28.sept., og nå er de ferdige. Mens de sto friske duftet hele stua av gammeldags, sval, frisk roseduft.  Jeg er spent på om temperaturen tilsier flere slike buketter i år, eller om dette var slutten.

0 kommentarer til «Årets siste rosebukett?»

 1. Flott bilde.:D Og jeg er helt sikker på at sesongen ikke er over for ditt vedkommende. 😀 Det må da være mildt i Grimstad også til langt ut på høsten? Selv om jeg fikk litt sjokk vinteren 1985/86 da jeg kom til Grimstad fra her i distriktet; det var definitivt mer vinter og kaldere vinter i Grimstad enn jeg var vant til.

  Selv regner jeg med at jeg som vanlig kan ta inn en bukett til julaften.

 2. Bare for å presisere: Julebuketten pleier å være temmelig pjuskete selvsagt, men dog; det er roser. 😀

 3. I fjor tok jeg inn siste buketten 21. oktober – på min datters bursdag, men jeg tror det blomstret sporadisk helt frem til jul. Særlig ‘Aloha’ er en som ikke gir seg.

 4. Den var vakker! Er nye knopper på noen av mine roser – men jeg tviler på at jeg får se dem blomstre. Hufsa er nok her snart 🙂

 5. Nydelig bukett. 🙂 Det er sikkert lenge til rosene slutter å blomstre hos deg. I fjor tok jeg de siste bildene av roser i full blomst den 12 desember, og jeg bor i Larvik. Er vi heldige kan vi glede oss lenge ennå. God helg. 🙂

 6. Takk for de fine orda, folkens 🙂
  Dere har sikkert rett i at det kommer mye ennå, men slike buketter? Njai, -skeptisk.

  «Roservert» – herlig ord!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *