Rustent jern

Rustent jern

Armeringsmatter – rustent jern. I hagen. Det har jeg ønsket meg kjempelenge. Beskrevet og lagt ut for min skeptiske elskede om hvordan jeg vil ha det. Skepsis, skepsis og motforestillinger er det jeg er blitt møtt med.

Men, så slår han plutselig om og får tro på prosjektene. Dermed, svisj! -har vi skaffet trykkimpregnerte stolper og matter i opptil flertall ( så har vi til neste gang vi trenger noe, ikke sant Britt Åse?), og bakvegg til Hostabedet er med ett et faktum. Der skal et par clematis klatre, slik at potterotet mitt inne ved veggen ikke blir fullt så synlig.      

 

Nesten like svisj, er «grinda» på tre sider av rosen i Tunbedet kommet opp. Denne konstruksjonen har til formål å hindre innsyn, samtidig som den selvsagt skal være støtte for rosen, som ellers har det med å knekke både her og der i løpet av høst/vinter/vår.

De er både flinke og kjekke, min elskede og hans far  😀

0 kommentarer til «Rustent jern»

  1. Tusen takk for tipset. Utrolig resultat! 😀 Vi laget en miniutgave med plastbelagt strekkmetall i den gamle hagen. Den står på stolpesko og må bli igjen!

    Men det bildet ditt skal jeg vise fadern og se om vi får til noe lignende! Hosta passer veldig godt akkurat her – med vandrende sol. 🙂

  2. Seriøst, vet du at jeg fant rustent jern som planteklatre-gjerde som «ny trend» i Hagen for Alle for høsten 1997! Engelsk-inspirert. Kult.
    Rustent jern har vel kun slått gjennom hos de mest hardcore-hagefolkene i Norge, tror jeg.

  3. Vi sette og opp ei slik – for dei er jo kjempedekorative med klematis i – på ein kort endevegg av soveromsverandaen. No er den ikkje der lenger. Grunn? Tre netter med mykje vind og lite sømn. Altså: Ikkje kombiner armeringsmatte, soveromsvindusnærleik og jærske vindar. Det ULAR!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *