Hvor skal dette ende?!

Hvor skal dette ende?!

Jeg har jo bedrevet haging i dag igjen, jo. Det var så fint vær, så jeg forlot jobben litt før tre, og dura rett til Plantasjen, hvor jeg kjøpte løøøøk  😀

Etterpå innom et gartneri, som solgte meg to primula; en japonica og en til som jeg ikke husker bot. navn på nå, -men etasjeprimula er det i alle fall.

Her er plastikdunken jeg også kjøpte med fra Plantasjen. Kjekk sak til å bære med seg div. redskap i, eller hive hageavfall str. small og medium i og sånn. Den er sikkert en glitrende vedhenter også, mulighetene synes nærmest uendelige 🙂

-dunken med løkpakkene i.

Stikk i strid med mitt vanlige modus operandi har jeg allerede fått løkene i jorda, plastposene er ryddet bort, og jeg sitter her bare med papirdelene igjen, som jeg har tatt med inn fordi jeg vil notere her hva jeg har satt.

 

Underveis i gravingen møtte jeg på (for å si det slik) mengder med løk som er satt tidligere år. Lever i spenning til våren!

 

 

9 kommentarer til «Hvor skal dette ende?!»

 1. «Kjekk sak til å bære med seg div. redskap i, eller hive hageavfall str. small og medium i og sånn. Den er sikkert en glitrende vedhenter også, mulighetene synes nærmest uendelige.»
  Hihi – dette var virkelig et vidunder i plast, skjønner jeg.

  Så flink du er som planter løk. Heller ikke i år har jeg rukket å gjøre det, og jeg savner det hver vår. Kanskje jeg klarer å finne tid og lyst til det i år. Hagedriften har ikke vært sterk i sommer, men nå vender den langsomt tilbake, så det er håp.

 2. Ja, ikke sant? For nå skal du jo snart i gang med å så, og pusle med pelliser 🙂
  Vi har alle vår yndlings hagetid. Min er om våren, når alt kommer opp og friskt og nytt og alle staudetuer er velordnede og håndterbare… hehe

  Det tok meg ca. 20 min å legge de løkene i dag,da. Hint-hint 😉

 3. Skulle liksom gjøre det til helga og – sørprais – det er meldt kuling og regn. Ingen smileys her heller, hmmmnei, da blir det 🙁

 4. Colchicum og haustkrokus er to forskjellige slekter då haustkrokus er – ja nettopp ein Crocus som blømer om hausten (C. speciosus)
  Colchicum er ofte kalla «Naken jomfru» eller Tidløs. Flotte er dei alle saman når dei kjem med blomar på ei tid då det meste anna er på retur og tåler nokre kuldegrader om dei skulle komme hufsande.
  Veldig samd med deg i det at ingen ting er som våren i hagen !

 5. Jeg vet ikke HVOR det ender.
  Men jeg vet AT det ender i en fantastisk hage hos deg og forhåpentligvis noen bilder til oss andre her på bloggen! Når våren er her igjen…. 😎

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *