Hjemmeseier!

Rovers 1  Fulham 0

😀

Be Sociable, Share!

No comments yet to Hjemmeseier!

 • Så vittig! Her i huset heier gubben også villt på de der. Har original sånn spillertrøye i mini-mini til lillegutt her. Rekker han til knærne.

 • Ah – endelig signal om noen som er enig med meg. Ellers er det jo bare et himla trøkk fra alle disse Liverpool-folka.

 • oyhovoft

  Det er ikke så mange blant de oppvoksende som heier på Liverpool, dessverre… Det har stort sett bare vært Man Utd blant elevene så lenge jeg har jobbet i skolen. I min klasse nå med 24 er det kun en Liverpooltilhenger. 🙁

 • Christine

  Min eldste holder med ManU, dessverre. Ikke så galt at det ikke er godt for noe – mor og sønn skal i februar til Manchester, og se ManU mot Blackburn. Vi gleder oss veldig begge to, av forskjellige grunner antagelig 😉
  Jeg for min del holder ikke med noen av dem, men fotball er nå moro uansett.
  Heia Godset!

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

september 2008
M T O T F L S
« aug   okt »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer