Piffen har boffa

Piffen har boffa

Mandag ettermiddag. Siste del av arbeidsdagen har gått med til veiledning som tar på hodet.  Knekkebrød og en kopp te. 

Sitter her iført sportsbh. Treningstøyet ligger klart. kl.18 er det halvannen time med vektstang / spinning. Jeg er så trøtt at det er bare så vidt jeg orker å skrive her…..,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Hvor ble det av piffen jeg hadde i går da jeg tenkte på treninga i morra, som altså er i dag???  Noen som har sett den?

0 kommentarer til «Piffen har boffa»

 1. Den er ikke her. Nå har jeg spist fisk, da – og det i seg selv er en sofasak. Men, jeg trena i går og tar noe husarbeid i dag. Trening, det og.
  I går var i dag i morra.

  Nå kan det leses slik at du sitter i sportsbh på jobb?

 2. Piffen er ikke her heller. Jeg har trent en time(omtrent bar meg selv inn på treningssenteret)så det er ikkeno piff igjen.

 3. herlighet…min piff forsvant for måneder siden, så jeg syns i grunnen du er flink som går på trening selv om du er stuptrøtt. For du gikk vel, eller…?
  Jeg burde hatt en treningskamerat i nærheten. En som alltid ville bli med. Spesielt en som tvang meg med når jeg ikke ville. Hvor finner man egentlig en sånn?

 4. Ja, jeg var på trening 😀

  Jeg har en venninne som drar meg med. Hun er nådeløs. Og en ektefelle som er omtrent like nådeløs. Så jeg får hjelp til å være flink :mrgreen:

  Heldige meg!

 5. Den forsvant så fort fra meg også så jeg rakk ikke å se hvilken retning den tok 🙂 …men fint at du har noen som er hjelpsom med å innhente den igjen for deg 😀

 6. Først trudde jeg du hadde mista katta. Så trudde jeg du hadde ei bikkje som het piffen. Det var ikke logisk.
  SÅ fikk de blonde restene mine aha-opplevelse….

  Maler du ikke lengre?
  Jeg kaver mot en utstilling… da blir det alltid masse PIFF, så lover man seg at boffen ikke skal komme, for de beste tinga kommer de siste dagene….

  Mye fine bilder i bloggen din!

 7. Hehehehehe!! det var mye ulogikk på en gang 🙂

  Nei, jeg maler svært sjelden. Får utløp for den biten av meg på andre måter. Forresten lager jeg mange, mange bilder inni hodet, så jeg begynner sikkert med det igjen. En gang.
  Tvi-tvi med piff og utstilling, du da!

  Og takk 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *