Sett i dag

Sett i dag

Vi har vært innover i fylket og over grensa til Telemark i dag.  Underveis fant vi denne døra. Bygningen, -ikke lett å se hva det kan ha vært slags funksjon den har fylt, står helt inntil veien, avstengt, og med ganske langt til folk i begge retninger. Omgitt av furu, gran og lyng.  Jeg lurer på hvem som har valgt å male huset rosa, døromrammingen lysende blå og feltene inni døra mørk grønne. Effekten er i alle fall slående og døra fascinerer der den står midt ‘i forbifarten’.

 

0 kommentarer til «Sett i dag»

  1. I min barndom hadde vi jentene to landemerker når vi dro på besøk til farmor. De markerte at vi nærmet oss 😉 To hus malt i knall turkise! Og det var to sånne gamle fine trehus. Vi var like forundret hver gang over husfargen *fnis*

  2. Hei. Fant sida di via spindellett. Jeg blir også fascinert av detaljer og av folk som legger merke til dem Jeg er også glad i dører og denne var eksta fin. 🙂

  3. Jeg maatte smile og tenkte for meg selv at folk er folk overalt. Det du knipsa i Telemark har jeg observert i Lofoten. Noen steder (gjerne det som selv i Lofoten er ‘bygda’) har vi talt opptil 7-8 farger paa ett og samme hus – tak ikke iberegnet! Vi lurte en periode paa om det kanskje hadde vaert salg paa restmaling et sted i stroeket der… Morsom observasjon!

  4. Det der er artig, ja. Jeg må innrømme at jeg har lett for å tenke at «hus på skikkelig-bygda er kjedelige», men jammen er det feil. Jeg så så mange interessante bilder på den kjøreturen at jeg har lyst til å ta med kamera og ta en ny tur, aleine. Sist var jeg nemlig passasjer, og kunne ikke be om stopp i eninga.

  5. Merkelig fargekombinasjon, men fin dør. Har sikkert vært ganske staselig en gang, særlig FØR den lenka kom på. Den var litt merksnodig. Ser ut som det er lenge siden noen har vært inne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *